ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Δήμητρα Μακρυγιάννη στο must Μαϊου

Όσα πρέπει να δεις και να κάνεις στις προετοιμασίες για την επόμενη μέρα, στο must Μαϊου που κυκλοφορεί εκτάκτως το Μεγάλο Σάββατο με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

newsroom must

Το «κορίτσι του δελτίου» είναι πολύ περισσότερα απ’ αυτό. Από την Ελλάδα βρέθηκε στην Κύπρο, και από την ψυχαγωγία στην ενημέρωση. Από μικρή ηλικία αντιμετωπίζει τις μεγάλες αλλαγές και τα καταφέρνει περίφημα. Η Δήμητρα Μακρυγιάννη μάς συστήνεται ξανά πίσω από τις κάμερες και ανατρέπει όσα νόμιζες πως ήξερες για εκείνη

+

Vamos around the world
Αν αγαπάς τα ταξίδια, σίγουρα την ακολουθείς, αλλά πόσο τη γνωρίζεις; Η travel blogger Ήβη Βασιλοπούλου, έχοντας ταξιδέψει σχεδόν σε όλο τον κόσμο, φέτος έμεινε στην Κύπρο και αποφάσισε να την αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο, φτιάχνοντας δύο εξαιρετικά προσεγμένα βίντεο που εξυμνούν τις ομορφιές του νησιού.

Μια ιστορία 172 ετών
Το Παρθεναγωγείο Φανερωμένης είναι πολλά περισσότερα από ένα σχολείο. Πρόκειται για ένα εκπαιδευτήριο-ορόσημο για την παιδεία της Κύπρου, με μία πορεία που ξεκινάει εκατό εβδομήντα δύο χρόνια πριν και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη σύγχρονη κυπριακή ιστορία. Το σχολείο που χαρακτηρίστηκε ως ο «Παρθενώνας της κυπριακής εκπαίδευσης» με μία διαδρομή κοντά δύο αιώνες ολοκληρώνει τον κύκλο ζωής του και μετατρέπεται στην αρχιτεκτονική σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Άρωμα άλλης εποχής
Υπάρχει μια ανεξήγητη μαγεία πίσω από το άγγιγμα ενός επίπλου ή αντικειμένου από το παρελθόν. Ίσως επειδή κουβαλάει μαζί του το άρωμα και την πολυτέλεια μιας άλλης εποχής που το κάνουν πιο συναρπαστικό. Εραστές του «παλιού» ανέκαθεν υπήρχαν, δεν είναι σίγουρα κάτι καινούργιο, όμως η τάση της μεταπώλησης τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί ραγδαία. Τέσσερεις γυναίκες μάς μεταφέρουν σε αυτό τον μαγικό κόσμο.

Νέο αστέρι
Ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων μηνών είναι ο Ανδρέας Ρόκκος. Με ένα επίθετο που έχει τη δική του ιστορία στην ελληνική μουσική, ο γιος του Στέλιου Ρόκκου έχει αρχίσει να διαγράφει τη δική του πορεία, και όλα μοιάζουν να είναι με το μέρος του.

+

The bold and the vibrant
Όσο προετοιμαζόμαστε για τις εξορμήσεις που θα έρθουν, προτεραιότητα δίνουμε σε σύνολα που μπορούν να φορεθούν κάθε ώρα, με έντονα χρώματα ή prints σε φορέματα, φούστες, tops και παντελόνια που ευνοούν την κίνηση και τονώνουν τη διάθεσή μας.

Color pop
Ο καιρός αλλάζει και οι εμφανίσεις μας αντανακλούν τη διάθεσή μας. Μικρές ή μεγάλες δόσεις χρωμάτων στα πιο in fashion και πρακτικά σύνολα από το Elma & Fred, που προσφέρονται για οτιδήποτε επιλέξεις να κάνεις μέσα στη μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Chic in the sun
Τις πιο chic εμφανίσεις για τις βόλτες που θα έρθουν βρήκαμε στη συλλογή Iceberg στην μπουτίκ Labels! Οι ανάλαφρες επιφάνειες και οι συνδυασμοί από γήινα, παστέλ αλλά και πιο ζωντανά και χαρούμενα χρώματα μάς φτιάχνουν τη διάθεση και μας προετοιμάζουν για ένα φωτεινό καλοκαίρι.

Upgrade the game
Οι τάσεις της άνοιξης είναι πολλές, αλλά λίγες αυτές που μπορούν να αναβαθμίσουν εξ ολοκλήρου την εμφάνισή μας. Πρακτικότητα και στυλ είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τον Μάιο, με νέα χρώμα, στοιχεία από παλαιότερες δεκαετίες και πρωτοτυπία στις εφαρμογές των ρούχων.

+

Κάτω από τις πρώτες ακτίνες του ήλιου
Η καθημερινή αντηλιακή προστασία και η συστηματική ενυδάτωση της επιδερμίδας  είναι αναγκαίες όλο τον χρόνο. Είτε στοχεύετε στην αντιγήρανση είτε ταλαιπωρείστε από ευαισθησίες και ξηροδερμία, υπάρχει σίγουρα μια κρέμα σχεδιασμένη για τις δικές σας ανάγκες που ταυτόχρονα θα προστατεύσει την επιδερμίδα σας από τις ακτίνες του ήλιου.

Brows on fleek
Τα καλοσχηματισμένα φρύδια μπορούν να κολακεύσουν στη στιγμή τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και να σας χαρίσουν το πιο σαγηνευτικό βλέμμα. Διαβάστε όλα τα tips που πρέπει να ακολουθήσετε για να έχετε φρύδια on fleek.

Re-fresh
Εξοπλίστε το νεσεσέρ σας με χρώματα του καλοκαιριού, πείτε «ναι» σε μπρονζέ αποχρώσεις, λάμψεις αλλά και στοχευμένα καλλυντικά. Βρείτε το αγαπημένο σας άρωμα και εφοδιαστείτε με αντηλιακά για να προστατευτείτε από τις ακτίνες του ήλιου.

Smells like art
Το φετινό καλοκαίρι δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο, όμως ακόμα και αν κάνουμε διακοπές με περιορισμούς, αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι λιγότερο απολαυστικές. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι καλή διάθεση, ήλιος και ένα αγαπημένο άρωμα που να κρύβει στη σύνθεσή του τα καλύτερα στοιχεία της εποχής.

+

Όσα πρέπει να δεις και να κάνεις στις προετοιμασίες για την επόμενη μέρα, στο must Μαϊου που κυκλοφορεί εκτάκτως το Μεγάλο Σάββατο με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS