ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

HBmoonRun: Το κάλεσμα της Ειρένας Γεωργιάδου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ελληνική Τράπεζα στηρίζει τον αγώνα δρόμου Hellenic Bank Running Under The Moon που θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου στο πάρκο Αθαλάσσας στην Αγλαντζιά. Υπό το φως του φεγγαριού, οι συμμετέχοντες θα τρέξουν σε αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων και τα παιδιά από 6 μέχρι 16 ετών θα τρέξουν σε αγώνα 1 χιλιομέτρου. Όλοι θα αγωνιστούν σε ομάδες, ενώ εταιρίες θα μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους. Από την εγγραφή όσων θα αγωνιστούν, €1.50 θα διατεθεί για την ενίσχυση της οργάνωσης ‘Θερμοκοιτίδα Αγάπης’.

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας, Ειρένα Γεωργιάδου, για περισσότερη ενίσχυση του αγώνα προσκάλεσε διάφορους επωνύμους, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με μεγάλη ευχαρίστηση. Αρκετοί μάλιστα από αυτούς με τη σειρά τους προσκάλεσαν ακόμα περισσότερα άτομα, ώστε να ενισχυθεί και να μεγαλώσει η παρέα του Hellenic Bank Running Under The Moon.

Τι είναι η 'Θερμοκοιτίδα Αγάπης':

Ο Σύνδεσμος Φίλων Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών Κύπρου ‘Θερμοκοιτίδα Αγάπης’, είναι μια μη-κυβερνητική εθελοντική οργάνωση που ιδρύθηκε το 2011 με κύριο στόχο την στήριξη των νεογνών, των γονέων τους και του προσωπικού της Μονάδας στον καθημερινό αγώνα τους. Επίσης στηρίζει τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μακαρίου Νοσοκομείου, αγοράζοντας απαραίτητο εξοπλισμό με στόχο την ποιότητα ζωής των νεογνών και των γονέων τους.

Στο κάλεσμα της Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας μέχρι στιγμής ανταποκρίθηκαν και θα συμμετάσχουν η Ειρήνη Χριστοφόρου, Διευθύντρια του περιοδικού MUST, o Κυριάκος Πελεκάνος, προπονητής και μάνατζερ στο γυμναστήριο Athletes Performance Nicosia, η σύζυγος του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδοπούλου, Γιώτα Παπαδοπούλου, η παρουσιάστρια του Mad και ραδιοφωνική παραγωγός του Deejay, Έβελυν Καζαντζόγλου, η Πρόεδρος της Επιτροπής ‘ Γυναίκα και Αθλητισμός ‘ Δρ. Εβελίνα Γεωργιάδη, η ηθοποιός Ιωάννα Λαμπροπούλου, η Άννα Φάκα, fashion designer, η Έλσα Αναστασιάδη, κόρη του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Fashion Editor του περιοδικού ‘Beautiful People’, Νικόλας Ιωαννίδης.

Η λίστα αναμένεται να μεγαλώσει, αφού τόσο η Πρόεδρος της Ελληνικής Τράπεζας όσο και οι υπόλοιποι διοργανωτές έχουν προσκαλέσει περισσότερα άτομα στον αγώνα.   

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Hellenic Bank  |  Νέα  |  Must

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS