ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Έτσι θα είναι ο καιρός αυτό το ΣΚ

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τις απογευματινές ώρες τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που θα παρατηρούνται, ενδέχεται να δώσουν σύντομη μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν μέχρι νωρίς το απόγευμα, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νοτιοανατολικά και ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, την Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία την Κυριακή δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Δευτέρα και την Τρίτη, η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση