ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

D.I.Y.deco: Εντυπωσιακές διακοσμήσεις με άρωμα Χριστουγέννων

Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου που δεν είναι άλλη από τα Χριστούγεννα όσο πάει και πλησιάζει, με τα περισσότερα σπίτια να έχουν μπει ήδη στο πνεύμα, στολίζοντας το σπίτι εορταστικά.

Αυτό που τους απασχολεί τώρα είναι οι τελευταίες πινελιές που θα «βάλουν» ανήμερα των Χριστουγέννων για να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους τους.

Ο interior consultant και αρχισυντάκτης του νέου περιοδικού «ΣΠΙΤΙ & ΖΩΗ» Ανδρέας Τέρλας μας δίνει κάποιες πρωτότυπες, οικονομικές και εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης. Μπορείτε να τις υλοποιήσετε μόνοι σας, σχεδόν χωρίς κόστος!

  1. Γεμίστε με μπάλες τα βάζα σας
    Εναλλακτικά από λουλούδια, μπορείτε να γεμίσετε τα βάζα σας με γιορτινές μπάλες και γιρλάντες! Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!
  2. Καρύδια και κάστανα στις γυάλες σας
    Με χειμερινούς καρπούς όπως καρύδια, κάστανα και αμύγδαλα μπορείτε να γεμίσετε τις γυάλες σας και μαζί με κλαδιά πεύκου ή γκι. Δημιουργήσετε με τα χεράκια σας μια πολύ ωραία σύνθεση για το κέντρο του τραπεζιού σας.
  3. Στολίστε με γλώσσες
    Από κανένα σπίτι δεν πρέπει να λείπει το «πράσινο», αφού τα φυτά και τα λουλούδια χαρίζουν μια αίσθηση ευφορίας σε κάθε σπίτι. Τα Χριστούγεννα όμως δεν πρέπει να λείπει το κόκκινο… γι’ αυτό διαλέξτε λουλούδια του χειμώνα, όπως οι γλώσσες, τις οποίες μπορείτε να πλαισιώσετε με υφάσματα για να κάνετε τη διακόσμηση σας ακόμη πιο γιορτινή. φροντίστε να βάλετε μεμβράνη για να μπορείτε να ποτίζετε τη γλάστρα σας χωρίς ζημιές.
  4. Το τραπεζομάντηλο
    Τα τραπεζομάντηλα ακόμη και αυτά με τους κλασικούς Άγιους Βασίληδες, αστεράκια και χρυσόσκονη… επιτρέπονται… Όμως, αν θέλετε μια μοντέρνα εκδοχή, μπορείτε να επιλέξετε μονόχρωμο τραπεζομάντηλο σε λευκό ή κρεμ χρώμα και να κάντε την διακοσμητική σας «παρέμβαση»!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS