ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

ΠτΔ: Οι στιγμές είναι κρίσιμες - Λήψη αυστηρότερων μέτρων σε Λεμεσό και Πάφο

Ο λόγος στον Νίκο Αναστασιάδη μετά την ολοκλήρωση της κρίσιμης συνεδρίασης

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε με φόντο τα νέα μέτρα για την αναχαίτιση της πανδημίας. Με διάγγελμα του απεύθυνεται προς τον κυπριακό λαό έπειτα από τη συνεδρία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Ακολούθως, ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου θα ανακοινώσει τα μέτρα που θα αποφασίσει το Υπουργικό Συμβούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου, η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κα Έμιλυ Γιολίτη, και ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Γιώργος Παντελή θα δώσουν συνέντευξη Τύπου, στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 12μ, για να δώσουν περαιτέρω και λεπτομερή πληροφόρηση σε σχέση με την εφαρμογή των μέτρων στους τομείς των αρμοδιοτήτων τους.

Ο λόγος στον ΠτΔ:

Δεν έγινε κατορθωτό να περιορίσουμε την έξαρση της πανδημίας. 2644 νέα κρούσματα από τις 28 Οκτωβρίου ενώ 8 θάνατοι αποδίδονται στον θανατηφόρο ιό. 1998 είναι από τη Λεμεσό και Πάφο ενώ οι 7 θάνατοι αφορούν άτομα με μόνιμη διαμονή τις δύο επαρχίες.

Το Υπουργικό αποφάσισε τη λήψη αυστηρότερων μέτρων για τις δύο επαρχίες.

Δεν είναι πρόθεση της κυβέρνησης να στοχοποιήσει πολίτες συγκεκριμένων επαρχιών ανέφερε ο ΠτΔ. Οι στιγμές είναι κρίσιμες εάν δεν επιδείξουμε την ίδια προσήλωση που επιδείξαμε στο πρώτο κύμα της πανδημίας.

Θέλω ως ένας από εσάς να εξομολογηθώ είναι με μεγάλη αγωνία που παρακολουθώ τους κινδύνους.

Δε θα παραμέναμε αδιάφοροι μπροστά στον κίνδυνο να χαθούν ζωές.

Κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις και τα δυσάρεστα συναισθήματα. Μπορεί σήμερα οι αποφάσεις να προκαλούν δυσφορία αλλά τα μέτρα θα επιτρέψουν σε όλους να νιώθουν πιο ασφαλείς. Δεν είναι πρόθεση της Κυβέρνησης να σας στοχοποιήσει αλλά να σας προστατεύσει.

Με το ίδιο αίσθημα ευθύνης θα αντιμετωπίσουμε και τις οικονομικές επιπτώσεις.

 

Πηγή: Η Καθημερινή

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση