ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αναλαμβάνουμε δράση και καθαρίζουμε τον Ακάμα

Όλο και πιο γνωστός γίνεται ο Ακάμας ως must visit προορισμός, όχι μόνο για τους Κύπριους αλλά και για τους ξένους τουρίστες. Είναι μια περιοχή μοναδικής φυσικής ομορφιάς, απρόσβλητη από τις επιδράσεις της ανάπτυξης.

Όσοι είχατε την τύχη να βρεθείτε στην περιοχή γνωρίζετε ήδη πως ο Ακάμας χαρακτηρίζεται από απόκρημνες βουνοκορφές, κοιλάδες, χαράδρες, φυσικές ακρογιαλιές, αμμώδεις παραλίες και θαλασσινές σπηλιές. Όσοι δεν βρεθήκατε εκεί, σίγουρα όλα αυτά θα τα έχετε ακούσει.

Παρά όμως την ανεξίτηλη ομορφιά της, η περιοχή αντιμετωπίζει προβλήματα εξαιτίας απερίσκεπτων επισκεπτών... οι οποίοι "ξεχνάνε" τα σκουπίδια τους σε διάφορα σημεία της περιοχής. Για τον λόγο αυτό και όχι μόνο, εμείς αναλαμβάνουμε δράση και καθαρίζουμε τον Ακάμα, ένα από τα ωραιότερα σημεία του νησιού μας και όχι μόνο, την Κυριακή 22/09.

Αυτή είναι η πέμπτη χρονιά που, με πρωτοβουλία της εφημερίδας «Η Καθημερινή», θα λάβει χώρα η μετάβαση στον Ακάμα, καθαρίζοντας τις παραλίες Blue Lagoon, Ακτή Αρναούτη, Fontana Amorosa και Αμφιθέατρο, ξεκινώντας από το λιμανάκι του Λατσιού, μπροστά από το Latsi Watersports Centre στις 11:00 το πρωί.

Να θυμίσουμε πως η πρωτοβουλία της «Καθημερινής» για καθαρισμό της περιοχής ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια, όταν ο Ακάμας βρισκόταν ουσιαστικά στα αζήτητα.

Η συνέπεια της «Καθημερινής» σε συνδυασμό με τη βοήθεια των εθελοντών τα τελευταία χρόνια βελτίωσαν αισθητά την κατάσταση χωρίς όμως να σημαίνει ότι το πρόβλημα έχει λυθεί. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι κατά την περσινή εκστρατεία #Akamascleanup μαζεύτηκε ένας τόνος σκουπιδιών από πέντε παραλίες του Ακάμα.

Αν θες και εσύ να είσαι μέλος της ομάδας #Akamascleanup δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή.

Δηλώσεις συµµετοχής και πληροφορίες
Ημερομηνία: Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου
SPPMEDIA τηλ. 22472472
Αναχώρηση λεωφορείων από τη Λευκωσία 08:30
Εκκίνηση καθαρισμού από το Latsi Watersports Centre 11:00

Δείτε σχετικό βίντεο πιο πάνω.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS