ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Zuckerberg: Στην δημοσιότητα το βίντεο που αποκάλυψε τις 11 χιλιάδες απολύσεις

«Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη»

Μαρία Σάββα

Ένα βίντεο με τον Mark Zuckerberg να μιλάει για τις μαζικές απολύσεις στην πλατφόρμα «Meta», έχει βγει στα φώτα της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των απολύσεων ο διευθύνων σύμβουλος της Meta έκανε αυτό το βίντεο για να ενημερώσει τους εργαζόμενους του αλλά και να ξεκαθαρίσει την θέση του.

«Ξέρω ότι πρέπει να υπάρχει ένα εύρος διαφορετικών συναισθημάτων. Θέλω να πω εκ των προτέρων ότι αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για αυτή την απόφαση. Είμαι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, αλλά και υπεύθυνος για την υγεία και την κατεύθυνση της εταιρείας μας. Αυτό συμπεριλαμβάνει αποφάσεις όπως αυτή», είπε στην αρχή του βίντεο ο Zuckerberg.

Στην συνέχεια του βίντεο ακούγεται να λέει: «Ήταν μία από τις δυσκολότερες αποφάσεις που χρειάστηκε να πάρω στα 18 χρόνια που διοικώ την εταιρεία. Είναι πιο δύσκολο γιατί έχει μεγάλο αντίκτυπο στις ζωές σας, αλλά και γιατί χάνουμε ανθρώπους που έχουν δώσει την καρδιά και την ψυχή τους σε αυτό το μέρος. Καθένας από εσάς είναι ταλαντούχος, παθιασμένος και ο καθένας από εσάς έχει έναν ρόλο στο να κάνει τη Meta αυτό που είναι».

Τελειώνοντας ανέφερε: «Ανεξάρτητα από την ομάδα στην οποία εργαζόσασταν, ο καθένας από εσάς έπαιξε ρόλο στη δημιουργία των προϊόντων που χρησιμοποιούν δισεκατομμύρια άνθρωποι για να επικοινωνούν καθημερινά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Mark Zuckerberg  |  lifestyle  |  meta  |  Facebook  |  news

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση