ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Ζέτα Δούκα: «Ακόμα θυμάμαι τον φόβο που με παρέλυε»

Όσα έγραψε ο ηθοποιός στο Instagram

newsroom must

Πριν ένα χρόνο η Ζέτα Δούκα, όσο βρισκόταν καλεσμένη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά, για πρώτη φορά, για την τραυματική εμπειρία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη σε συνεργασία τους. Τώρα, θυμάται την ημέρα εκείνη και μας αποκαλύπτει όσα ένιωθε εκείνη την μέρα, μέσα από μια ανάρτησή της στα Insta Stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: 

«Ακόμα θυμάμαι τον φόβο που με παρέλυε. μου στέγνωνε το στόμα, με έκανε να τρέμω, αλλά ταυτόχρονα μου έδινε δύναμη. Περνούσαν χιλιάδες σκέψεις από το μυαλό μου αλλά επικεντρωνόμουν στην εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου λίγες ημέρες πριν και έπαιρνα θάρρος. Όταν τελείωσε η συνέντευξη είχα μουδιάσει, δεν το πίστευα ότι το έκανα αυτό. Άκουγα τις φωνές γύρω μου σαν να είμαι σε γυάλα. Προσευχόμουν ο κόσμος να καταλάβει και να αλλάξει. Όπως τελικά έγινε. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Η κοινωνία δεν φοβάται να μιλήσει πια. Τα θύματα βίας ισχυροποιούνται και οι εγκληματίες έρχονται αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη. Έχουν πολλά να γίνουν ακόμη, σε όλα τα επίπεδα, αλλά η αρχή συνέβη και είναι τόσο σαρωτική που δεν θα αφήσει τίποτα ατιμώρητο το πέρασμά της».

Δείτε ξανά την συγκλονιστική στιγμή από την εκπομπή ''Πάμε Δανάη'': 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση