ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit, graphic tee και sneakers
 

Υπέκυψαν στην επιθυμία της βασίλισσας οι Sussex: Τέρμα η «royal» επωνυμία τους

Είναι επίσημο: Το ζευγάρι δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί το όνομα Sussex royal

Δέσποινα Άσπρου

Τα δημοσιεύματα πριν από μερικές ώρες ήθελαν την Meghan Markle να πάει κόντρα στην βασίλισσα και να εναντιώνεται στην επιθυμία της βασιλικής οικογένειας να παραιτηθεί εκείνη και ο σύζυγός της από την επωνυμία "Royal Sussex". Τα δημοσιεύματα μάλιστα του βρετανικού Τύπου, ανέφεραν πως πηγή από το κοντινό της περιβάλλον δήλωσε πως η δούκισσα επέμενε πως τίποτα δεν θα μπορούσε να “σταματήσει νομικά” εκείνη και τον Harry από το να χρησιμοποιούν το όνομα Sussex Royal. Τα πράγματα όμως άλλαξαν και αποδείχτηκε πως η βασιλική οικογένεια έχει το πρώτο χέρι.

Παρελθόν ο τίτλος Sussex royal για την Meghan και τον Harry... αφού σύμφωνα με τον ανταποκριτή του παλατιού  Omid Scobie «Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δεν προτίθενται να χρησιμοποιούν το SussexRoyal σε οποιοδήποτε πεδίο μετά την Άνοιξη του 2020».

Εκπρόσωπος Τύπου μάλιστα του ζευγαριού ανέφερε πως «Συμφωνήθηκε ότι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός τους, όταν ανακοινωθεί επισήμως αυτήν την Άνοιξη, δεν θα ονομάζεται Sussex Royal Foundation».

Και κάπως έτσι, διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά πως το τίμημα να παραιτηθεί το ζευγάρι από τα βασιλικά του καθήκοντα ήταν μεγάλο. Αναμένουμε λοιπόν τις αλλαγές.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση