ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Χρήστος Μάστορας: Τραγούδησε με δάκρυα στα μάτια εις μνήμη της γιαγιάς του

Η συγκινητική ερμηνεία του

Μαρία Σάββα

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας των «Μελισσών» ο Χρήστος Μάστορας και η πάντα του παρευρέθηκαν στα Γιάννενα, ένα τόπο που όπως αποκάλυψε ο ίδιος του έφερε πολλές αναμνήσεις και πιο συγκεκριμένα την γιαγιά του που έφυγε από την ζωή.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως περνούσε εκεί αρκετό διάστημα με τη γιαγιά του, η οποία έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 2 χρόνια και γι’ αυτό της αφιέρωσε το τραγούδι «Κοντούλα Λεμονιά».

Ο ίδιος αρχικά ανέφερε: «Εμένα αυτός ο τόπος πάντα θα μου θυμίζει τη γιαγιά μου και τον παππού μου». «Εκεί που πέρναγα 2-3 μήνες στο χωριό ως πιτσιρικάς, με τα χρόνια αυτοί οι μήνες μίκραιναν, οι μήνες γίνανε μέρες και οι μέρες υπεραστικά τηλέφωνα. Η χαρά έγινε καημός και στο τηλέφωνο, ο χαιρετισμός με τη γιαγιά ήταν με κλάμα και καημό. Όλα αυτά σε τόνο ηπειρώτικο, με καημό και πόνο. Και να που χωριστήκαμε με τη γιαγιά μου μια και καλή πριν δυο χρόνια. Εγώ όμως πάντα θα τη θυμάμαι και θα της τραγουδώ, όπως μου τραγουδούσε κι αυτή όταν ήμουν πέντε χρονών, την “Κοντούλα λεμονιά”, και θα της το αφιερώνω», συμπλήρωσε.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση