ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Χριστοδουλίδης: Αγκαλιά με την «αγάπη» του

Τα τρυφερά στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους ακόλουθους του.

Μαρία Καραμάνου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, γνωστός για το φορτωμένο του πρόγραμμα λόγω των πολιτικών του καθηκόντων, φαίνεται πως καταφέρνει να εντάσσει με επιδεξιότητα τον χρόνο για την οικογένεια στην καθημερινότητά του. Ένας παράγοντας που τον καθιστά ξεχωριστό στα μάτια πολλών είναι η ικανότητά του να παραμένει ενεργός στην οικογενειακή του ζωή παρά τις αμέτρητες δημόσιες υποχρεώσεις.

Η πρόσφατη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναρτήθηκαν φωτογραφίες με την κόρη του Ιωάννα, αποτυπώνει αυτήν την πραγματικότητα. Στις φωτογραφίες φαίνεται ο Χριστοδουλίδης να μοιράζεται στιγμές τρυφερότητας με την κόρη του, είτε μέσα σε ένα λεωφορείο είτε σε πιο χαλαρές και χαμογελαστές πόζες, λήψεις που μαρτυρούν την τρυφερή πλευρά του Προέδρου.

Ένα ακόμα στιγμιότυπο που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν η φωτογραφία από μία σχολική εκδήλωση, όπου η άλλη του κόρη η Φοίβη πήρε μέρος. Οι αναρτήσεις αυτές, αν και ήταν χωρίς τις συνηθισμένες λεζάντες του Χριστοδουλίδη, μιλούσαν από μόνες τους, αποκαλύπτοντας την πλούσια συναισθηματική ζωή πίσω από το πολιτικό προσωπείο. Σίγουρα, οι κόρες του αποτελούν και την μεγαλύτερη αδυναμία του Προέδρου. 

Η ισορροπία μεταξύ δημόσιας εικόνας και οικογενειακής ζωής είναι μια σταθερή πρόκληση για πολλούς στον δημόσιο βίο, αλλά ο Χριστοδουλίδης φαίνεται να τη διαχειρίζεται με άνεση και γνησιότητα, δίνοντας προτεραιότητα στη στήριξη και την αγάπη προς την οικογένειά του. 

Αναφερόμενος στην οικογένειά του, σε συνέντευξη που έδωσε στην Έλενα Αποστόλου το 2017, σημείωσε, «Ο ένας συπληρώνει τον άλλον. Στα σημεία που η Φιλίππα είναι αδύναμη, είμαι εγώ ο δυνατός. Και αντίστροφα. Θεωρώ ότι αλληλοσυμπληρωνόμαστε», ενώ μιλώντας στην εκπομπή «Όμορφη μέρα» τον Οκτώβριο του 2022, είπε, «Η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό που έχουμε όλοι και έχω πολλές ενοχές γιατί και ως υπουργός αλλά και τώρα ως υποψήφιος ο χρόνος είναι περιορισμένος και θα πρέπει να είναι όσο πιο ποιοτικός γίνεται».

Δείτε τα στιγμιότυπα:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση