ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Εβελίνα Σκίτσκο: Αυτός είναι ο σύντροφος της

Το γλυκό βίντεο που ανάρτησε στο Tik Tok με μία φωτογραφία από το 2014 και το 2024.

Μαρία Καραμάνου

Η Εβελίνα Σκίτσκο, το διάσημο μοντέλο του νησιού μας, έχει πάντα τρόπους να κρατά το κοινό της σε εγρήγορση. Γνωστή για τη διακριτικότητα σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Εβελίνα είχε ενημερώσει το κοινό της ότι βρίσκεται σε σχέση, αλλά είχε κρατήσει την ταυτότητα του συντρόφου της κρυφή. Ωστόσο, πρόσφατα έκανε μία απρόσμενη και πολύ πιο προσωπική αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok.

Σε ένα συγκινητικό βίντεο, η Εβελίνα πόζαρε δίπλα στον σύντροφό της, όχι μόνο σε πρόσφατες εικόνες αλλά και σε φωτογραφίες που χρονολογούνται από το 2014, αποδεικνύοντας ότι η σχέση τους έχει ιστορία. Το βίντεο συνοδευόταν από τη λεζάντα «Γιατί κάποιες φορές πρέπει να πιστεύεις πως το παραμύθι υπάρχει», μια φράση που μοιάζει να αντανακλά την πίστη της Εβελίνας στη διαρκή και πραγματική αγάπη.

Αυτή η αποκάλυψη ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των θαυμαστών της, προσφέροντας μια γλυκιά και ουσιαστική ματιά στην ιδιωτική ζωή ενός ανθρώπου που συνήθως προσέχει πολύ τι μοιράζεται δημόσια. 

Δείτε τα στιγμιότυπα:

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση