ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λευκό φόρεμα με πουά, μπαλαρίνες και ασημένια κοσμήματα
 

Χωρίς την Meghan ο Harry στην εκδήλωση για την COVID-19

Όσα ανέφερε ο ίδιος στην ομιλία του.

newsroom must

Και εκεί που όλοι περιμέναμε την πρώτη επίσημη εμφάνιση των Sussex από κοινού μετά και την συνέντευξη στην Oprah Winfrey που καθήλωσε το παγκόσμιο, ο πρίγκιπας Harry πήγε μόνος του στην εκδήλωση κατά της COVID-19.

Ο Δούκας του Sussex έδωσε το παρών του στο Global Citizen’s Vax Live και μίλησε για περίπου τρία λεπτά αναφορικά με την σημαντικότητα του εμβολιασμού αλλά και τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω των συνόρων σε όλο τον κόσμο.

Το κοινό ήταν κατενθουσιασμένο, και τον χειροκρότησε θερμά. Όμως όλοι ανέμεναν να δουν και την Meghan Markle, όπως είχε ανακοινωθεί, χωρίς η ίδια να παρευρίσκεται. Φυσικά ο Harry αναφέρθηκε και σε αυτήν λέγοντας ότι τώρα που είναι έγκυος ανησυχούν περισσότερο όσο αφορά την επίδραση της νόσου. Αρχικά ο ίδιος είπε «Απόψε είναι μια γιορτή για όλους σας εδώ, τους εμβολιασμένους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή στο κοινό και τα εκατομμύρια των ηρώων της πρώτης γραμμής σε όλο τον κόσμο».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε «Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο της παγκόσμιας μάχης κατά του COVID-19. Σήμερα είναι μία γιορτή του κάθε ενός ξεχωριστά εδώ. Περάσατε τον περασμένο χρόνο μαχόμενοι με θάρρος και αλτρουισμό για να μας προστατεύσετε όλους και υπηρετήσατε και θυσιάσατε τους εαυτούς σας με γενναιότητα».

Ενώ αναφέρθηκε και στα όσα τεκταίνονται στην Ινδία «Απόψε, είμαστε αλληλέγγυοι με τις εκατομμύρια οικογένειες στην Ινδία, που δίνουν μάχη ενάντια σε ένα καταστροφικό δεύτερο κύμα. Ο ιός δεν σέβεται σύνορα και η πρόσβαση στο εμβόλιο δεν μπορεί να καθορίζεται από τη γεωγραφία».

Η εταιρία MKO Global Citizen έχει βάλει ως στόχο την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και το κάλεσμα προς τους παγκόσμιους ηγέτες για δωρεές στην αγορά εμβολίων υπέρ των φτωχότερων χωρών.

Στην συναυλία παρευρέθηκαν τόσο η Selena Gomez, που παρουσίασε την εκδήλωση, η Jennifer Lopez και οι Foo Fighters, ο Ben Affleck, η Chrissy Teigen και ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση