ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Ξέσπασε ο αδερφός της Ηλιάδη για την αιτία θανάτου του πατέρα του

«Αυτό λέγεται προσβολή νεκρών»

newsroom must

Οι τελευταίες μέρες είναι αρκετά δύσκολες για την Αγγελική Ηλιάδη και γενικώς για όλη την οικογένεια αφού ο πατέρας της, Βασίλης Ηλιάδης, έφυγε από την ζωή.

Όπως μετέφεραν τα ελληνικά ΜΜΕ, ο Βασίλης Ηλιάδης είχε νοσηλευτεί, όταν νόσησε από κορωνοϊό και παρά το ότι πήρε εξιτήριο,η κατάστασή του επιδεινώθηκε, με συνέπεια να εισαχθεί εκ νέου σε νοσοκομείο και καθώς ο οργανισμός του δεν άντεξε, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο γιος του, Κωνσταντίνος Ηλιάδης, θέλησε μέσα από μια του ανάρτηση να πει την δική του εκδοχή των γεγονότων όσων αφορά στον θάνατο του πατέρα του.

«Έχασα το στήριγμα μου και ένα κομμάτι του εαυτού μου. Ήτανε ο καλύτερος άνθρωπος και το λένε όλοι και παλικάρι από τα λίγα. Σίγουρα η ζωή δεν είναι ίδια μετά από αυτό... «Το σίγουρο είναι ότι δεν έφυγε από κορωνοϊό καθώς είχε νοσήσει πριν καιρό και το είχε ξεπεράσει εντελώς έχοντας και πιστοποιητικό νόσησης. Νοσηλεύτηκε για άλλη αιτία και έφυγε αδικα εξαιτίας ενός σάπιου συστηματος υγείας και των πρωτοκόλλων του. Αν και για μένα η απώλεια του πατέρα μου είναι ίδια άσχετα με την αιτία δε θα παίξει κανένα δημοσιογραφικο τσιράκι του συστήματος παιχνίδια στη μνήμη του πατέρα μου. Αυτό λέγεται προσβολη νεκρού», γράφει μεταξύ άλλων.

«Ξαναλέω όσον αφορά τον δικό μου πατέρα δε θα το δεχτώ. Την αιτία θανάτου και το πιστοποιητικό το ξέρει και το έχει στα χέρια της μόνο η οικογένεια και κανείς άλλος και σίγουρα μόνο εμείς! Αντίο πατέρα…», καταλήγει ο ίδιος.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση