ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Ξεσπά εναντίον του εργασιακού εκφοβισμού η Ελεονώρα Μελέτη

Οι αναρτήσεις της στα social media.

newsroom must

Στο άκουσμα της απόφασης για προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, η Ελεονώρα Μελέτη, υπενθυμίζει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το γεγονός ότι ακόμη υπάρχουν ανοιχτές εκκρεμότητες να διευθετηθούν εκτός από τα σεξουαλικά αδικήματα, αναφερόμενη στον εργασιακό εκφοβισμό.

Χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, μέσα από ένα Instastory, ξεσπά, δημοσιεύοντας ένα κείμενο, γράφοντας «Δημιουργείται νέο τμήμα στην επιθεώρηση εργασίας. Αποκλειστικά για την παρακολούθηση της βίας και παρενόχλησης στην εργασία», «Βλέπω ότι σας απασχολεί πολύ το θέμα του εκφοβισμού και όχι μόνο, στον χώρο εργασίας. Αφήνω αυτό εδώ. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι μπουλερ, αλλά και το ότι οι εταιρείες συχνά αντί να αντιμετωπίζουν ως "νταλκά" τον μπουλερ, αντιμετωπίζουν ως νταλκά το θύμα. Επειδή μίλησε και επειδή δεν μάσησε στα "έλα, αφού τον ξέρεις, σε παρακαλώ δώσε τόπο στην οργή"».

Ενώ αμέσως μετά, έκανε μια δεύτερη ανάρτηση, γράφοντας «Μετά τους βιαστές του σώματος σειρά να πάρουν κ οι βιαστές της ψυχής, οι εξευτελιστές της προσωπικότητας κ οι καταπατητές της αξιοπρέπειας. Σειρά να πάρουν οι μπούλερ».

Με τον πρώην συνεργάτη της Τάσο Τεργιάκη να την υποστηρίζει, σχολιάζοντας «Η ώρα της κρίσης θα έρθει και γι' αυτόν...Μην ανησυχείς».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση