ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Έτσι ήθελε να ονομάσει τον πρίγκιπα George η Kate

Ο πρίγκιπας George είναι ένα από τα πιο γνωστά παιδιά στον κόσμο

Ο πρίγκιπας George είναι ένα από τα πιο γνωστά παιδιά στον κόσμο και αυτό οφείλετε κυρίως στο ότι κάποια μέρα θα βρεθεί στον θρόνο ως βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας.

Το όνομά του είναι το ίδιο με του Βασιλιά George VI πατέρα της βασίλισσας Ελισάβετ παρόλα αυτά σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου η Kate είχε ένα άλλο όνομα στην καρδιά και το μυαλό της το οποίο ήθελε να δώσει στο πρωτότοκο γιο της.

Φίλοι και άτομα κοντά στο παλάτι ισχυρίζονται ότι το ζευγάρι δεν γνώριζε το φύλο του παιδιού ενώ ο William ήθελε να είναι έκπληξη. Το Vanity Fair αναφέρει ότι αν και η Kate υποψιαζόταν ότιείναι αγόρι και ήθελε να τον ονομάσει Alexander δεν είχαν ακόμα αποφασίσει για το όνομα.

Εντωμεταξύ όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα η Kate αναφερόταν στον μικρό George όσο ήταν έγκυος ως «το μικρό μας σταφυλάκι»
Τελικά το όνομα Alexander κατέληξε να γίνει το μεσαίο όνομα του μικρού George ενώ ακολουθεί το όνομα Louis το οποίο είναι το όνομα του δεύτερου γιού της Kate. Έτσι έχουμε το… His Royal Highness Prince George Alexander Louis of Cambridge.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X