ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Χατζηγιάννης: Έχουν γραφτεί υπερβολές για εμένα

Όλα όσα αποκάλυψε ο τραγουδιστής

Μαρία Σάββα

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη, όπου μίλησε για τα πιο ασυνήθιστα μέρη στα οποία έχει γράψει τραγούδια και σχολίασε τα δημοσιεύματα που αφορούν τον ίδιο.

Στην εκπομπή «Happy Day», ο τραγουδιστής αποκάλυψε: «Έχω γράψει τραγούδια σε αεροπλάνο, μετρό και ταξί. Στον ύπνο μου δεν έχω γράψει ακόμη». Ειδικά, για το τραγούδι «Χωρίς αναπνοή», ανέφερε ότι το έγραψε σε πούλμαν κατά τη διάρκεια ταξιδιού στην εθνική οδό, πηγαίνοντας σε συναυλία με τους μουσικούς του. 

Ο Χατζηγιάννης έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στη μητέρα του, υπογραμμίζοντας τη σημασία της στη ζωή του. «Την παίρνω τηλέφωνο πριν από σημαντικές στιγμές», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τα ψευδή δημοσιεύματα για τον ίδιο, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Για όλους δεν έχει γραφτεί κάποιο ψέμα; Κάτι θα έχει γραφτεί και για μένα. Δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό, αλλά τις περισσότερες φορές έχουν γραφτεί υπερβολές, παρά ψέματα. Υπερβολές για λόγους, κυρίως, εντυπωσιασμού. Εξάλλου, ο κόσμος έχει μια κλίση στο να διαβάζει πράγματα τα οποία θεωρεί εντυπωσιακά και αιφνιδιαστικά και τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση