ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κολάν, cozy κάλτσες, hoodie και στέκα στα μαλλιά
 

Χαμός με την χριστουγεννιάτικη σέλφι της Melania Trump

Ό,τι και να κάνει η Melania Trump δεν της βγαίνει σε καλό. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, που απεγνωσμένα προσπαθεί να γίνει αγαπητή στους αμερικάνους, αυτή τη φορά δημοσίευσε μια σέλφι στο Twitter στις 25 Δεκεμβρίου προκειμένου να στείλει τις δικές της χριστουγεννιάτικες ευχές στον λαό της, μόνο που για ακόμα μια φορά η κίνησή της δεν έτυχε και της καλύτερης αποδοχής. 

Η FLOTUS, που διανύει τις γιορτές στην έπαυλη του Donald Trump στην Florida, δημοσίευσε μια σέλφι που την δείχνει να κάνει duck face, ενώ η φωτογραφία φαίνεται να έχει υποστεί αρκετή επεξεργασία. Στην εικόνα, η Melania χρησιμοποιεί ένα φίλτρο Santa, αλλά ο χρωματισμός κάνει το πρόσωπό της να εμφανίζεται αρκετά αφύσικο, γεγονός που οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστο.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που άσκησαν σκληρή κριτική στην Πρώτη Κυρίαμ ενώ σημείωσαν πως ο ρόλος της απαιτεί περισσότερη «σοβαρότητα», ειδικά σε μέρα υψηλού συμβολισμού όπως τα Χριστούγεννα. Υπήρξε χρήστης του Twitter που ήταν αρκετά σκληρός και υπογράμμισε πως αυτή η φωτογραφία θυμίζει μοντέλο σε μια φωτογράφηση για την πρώτη σελίδα του Hustler" ενώ κάποιοι έκαναν πολιτικές αναφορές ή σημείωναν την υπερβολική χρήση φίλτρου και την γκριμάτσα. 

Φυσικά, πολλοί άδραξαν την ευκαιρία να σημειώσουν πόσο πολύ τους λείπει η προκάτοχός της Μισέλ Ομπάμα, ενώ άλλοι της ζήτησαν να είναι πιο κομψή και στα πλαίσια του θεσμικού της ρόλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση