ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit from head to toe σε απλό ροζ και ankle boots με ασημί λεπτομέρειες
 

Wow! Σ' αυτό το βίντεο η Kylie Jenner μας ξεναγεί στη ντουλάπα της!

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Όλοι οι fashionistas ονειρεύονται μια ντουλάπα σαν της Carrie Bradshaw, απ' αυτές που μπαίνεις μέσα και τα ρούχα ή τα παπούτσια ή οι τσάντες κάθονται στα ράφια γύρω σου και το όλο δωμάτιο μοιάζει με μπουτίκ. 

Φυσικά η ντουλάπα της Kylie Jenner είναι ακριβώς αυτό! 

Αναρωτηθήκατε ποτέ πού τρώει η Kylie τα τόσα χρήματα που βγάζει από τα προϊόντα Kylie Cosmetics; Η απάντηση είναι ''στις τσάντες'' και το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο internet το αποδεικνύει. 

Στο βίντεο, που φέρει τίτλο ''My Purse Closet Tour'', η 21χρονη μας κάνει μια ξενάγηση στη ντουλάπα του σπιτιού της όπου φυλάει όλες τις τσάντες και τα αξεσουάρ. 

''Εδώ κρατάω όλες μου τις τσάντες. Έφτιαξα αυτό το μικρό δωμάτιο στο σπίτι μου έτσι ώστε όλες να έχουν τη θέση τους και να φωτίζονται όμορφα'' λέει ενώ προσθέτει πως το αγαπημένο της ράφι είναι αυτό με τις Hermés, το οποίο περιλαμβάνει και αρκετές Birkin. 

Η βασίλισσα των καλλυντικών δεν θα μπορούσε να μην έχει και μια τσάντα που να την αντιπροσωπεύει. Αυτή είναι η τσάντα Judith Lieber σε σχήμα κραγιόν, δώρο της Kim Kardashian. 

Όλες όμως είναι εντυπωσιακές και το βίντεο αρκετά ενδιαφέρον. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
kylie jenner  |  kim kardashian  |  kylie cosmetics  |  hermes  |  birkin  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση