ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit φόρεμα, sneakers και σκουλαρίκια
 

William - Harry: Γιατί δεν μπορούν να δουν από κοντά το Μουντιάλ στη Ρωσία;

Δέσποινα Άσπρου

Οι δύο πρίγκιπες William και Harry, έχουν φροντίσει το τελευταίο διάστημα να κάνουν γνωστή την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, και πιο συγκεκριμένα για την Εθνική Αγγλίας. 

Πώς το ξέρουμε; Αν θυμάσαι πριν λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της Εθνικής Αγγλίας στο μουντιάλ, ο William ανέλαβε το twitter της βασιλικής οικογένειας και μετέφερε τον ενθουσιασμό του και τα συγχαρητήριά του προς την ποδοσφαιρική ομάδα. Οπότε μετά την κίνηση αυτή, σίγουρα οι νεαροί -τουλάχιστον- άντρες αγαπάνε το ποδόσφαιρο. 

Και σε αυτή την περίπτωση, γνωρίζοντας τα τεκταινόμενα, μάλλον και εσύ είχεις αναρωτηθεί γιατί οι δυο πρίγκιπες δεν βρέθηκαν ούτε και σε ένα αγώνα του Παγκόσμιου Κυπέλλου στη Ρωσία. 

Ο λόγος; Τους έχει απαγορευτεί η είσοδος για πολιτικούς λόγους! Όχι, τα παιδιά δεν έχουν κάνει κακό! Ωστόσο σύμφωνα με την πρωθυπουργό της Βρετανίας, Theresa May, η Βρετανία κάνει μποϊκοτάζ στο αθλητικό event που λαμβάνει χώρα στη Ρωσία. 

Έχει ζητηθεί από τους υπουργούς της Κυβέρνησης και τη βασιλική οικογένεια να μην δώσουν το παρόν στο Mundial μετά το περιστατικό της απόπειρας δηλητηρίασης του Ρώσου διπλού κατασκόπου Sergei Skripal και της κόρης του Yulia.  

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση