ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

William: «Δεν ακολουθώ την βασίλισσα σε pubs»

Ο πρίγκιπας William αρκετά ενθουσιασμένος ήπιε αρκετές μπίρες

Μαρία Στυλιανού

Ο πρίγκιπας William και η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, βρέθηκαν σε περιοδεία στην Ιρλανδία.

Οι δύο τους απόλαυσαν μια παγωμένη μπίρα στο Guinness Storehouse στο Δουβλίνο. Ο πρίγκιπας William αρκετά ενθουσιασμένος ήπιε αρκετές μπίρες και έκανε μια πρόποση στα γαελικά λέγοντας «Slainte».

Η Kate μπορεί να μην ήπιε όσο ο σύζυγός της ήταν όμως πραγματικά απαστράπτουσα φορώντας ένα σκούρο πράσινο φόρεμα αξίας 2.000 δολαρίων του οίκου The Vampire’s Wife.

Στην ομιλία του ο πρίγκιπας μίλησε και για την γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ η οποία όπως φαίνεται έχει αδυναμία στην συγκεκριμένη μπίρα και το 2011 βρέθηκε εκεί όπου της έδειξαν πως φτιάχνεται. Τόνισε ακόμα με χιούμορ ότι δεν συνηθίζει να πηγαίνει με την γιαγιά τους σε pubs.

Ξεκίνησε με το Κυρίες και Κύριοι «dhaoine uaisle» και συνέχισε λέγοντας ότι «Η Κάθριν κι εγώ είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ απόψε και είμαστε ευγνώμονες για τα καλά σας λόγια. Η Ιρλανδία είναι μια χώρα για την οποία έχουμε ακούσει τόσα πολλά, γι’ αυτό και είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ μαζί σας για να το ανακαλύψουμε μαζί σας. Ερχόμενοι εδώ στην αποθήκη Guinness, ακολουθούμε τα βήματα της γιαγιάς μου, που της είχατε δείξει πως γίνετε η τέλεια μπίρα, το 2011. Κυρίες και Κύριοι επιτρέψτε μου να σας πω πως δεν συνηθίζω να ακολουθώ την βασίλισσα σε μία παμπ. Αλλά ανυπομονώ να δοκιμάσω κι εγώ για να δω εάν ισχύει η θεωρεία πως η Guinness έχει καλύτερη γεύση στην Ιρλανδία, από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X