ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Viola Davis: «Χρειάζεται να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι δεν είμαι φτωχή πια»

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά στην καριέρα της που η Viola Davis είναι υποψήφια για Oscar, για τον ρόλο της στην ταινία “Ma Rainey’s Black Bottom”, κάνοντάς την να σπάσει το ρεκόρ της ηθοποιού Αφρικανικής καταγωγής με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία του θεσμού.

Η ίδια είχε ενσαρκώσει σπουδαίους ρόλους κατά τα χρόνια σε ταινίες όπως το “The Help and Fences”, αλλά έγραψε ιστορία το 2017 όταν απέκτησε το βραβείο Triple Crown of Acting ως πρώτη μαύρη γυναίκα.

Για τις στιγμές που έζησε στο Rhode Island είχε μιλήσει σε συνέντευξή της λέγοντας «Ζούσαμε σε ένα διαμέρισμα που είχε ποντίκια. Ήταν παντού. Ήταν στα ντουλάπια, στους τοίχους, κάτω από τα κρεβάτια μας. Και δεν είχαμε ποτέ φαγητό».

Ο λόγος που η ίδια επιλέγει να μιλήσει για το παρελθόν της είναι για να φέρει την αλλαγή, χαρακτηριστικά η ίδια είπε «Το κάνω διότι πιστεύω ότι υπάρχει στιγματισμός σε σχέση με την φτώχεια. Ότι δεν θα ήσουν φτωχός αν έκανες τα πράγματα σωστά. Όταν είσαι φτωχός, ό,τι συμβαίνει γλιστράει στο μυαλό σου. Δεν είναι απλά μια οικονομική κατάσταση. Είσαι αόρατος. Είναι σαν να μην έχεις αξία».

Καταλήγοντας με ένα συγκινητικό στόχο που βάζει για τον εαυτό της «Χρειάζεται να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι δεν είμαι φτωχή πια, ότι δεν είμαι πια αυτό το κορίτσι. Αλλά ταυτόχρονα, οφείλω να τιμήσω αυτό το νέο κορίτσι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση