ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Τσιτσιπάς: «Ναι, είμαστε ξανά μαζί»

Ξανά ζευγάρι με την Πάουλα Μπαντόσα ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Μαρία Σάββα

Στις αρχές Μαΐου, η Πάουλα Μπαντόσα ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες οι δυο τους εθεάθησαν μαζί σε διάφορες δημόσιες εμφανίσεις, αναζωπυρώνοντας τις φήμες περί επανασύνδεσης.

Το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαΐου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβεβαίωσε ότι είναι ξανά μαζί με την Ισπανίδα αθλήτρια, μέσω δήλωσής του στο αθλητικό site, SDNA. «Είμαστε μαζί» δήλωσε ο κορυφαίος τενίστας, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τον χωρισμό τους και εξηγώντας ότι δεν διαχειρίστηκε σωστά τη σχέση τους.

«Ούτε η Πάουλα έκανε κάτι κακό, ούτε εγώ έκανα κάποιο λάθος. Ήταν δύσκολο για εμάς να είμαστε χώρια και περνούσα κι εγώ δύσκολες στιγμές. Δεν το διαχειρίστηκα καλά, λόγω της πίεσης του tour και της δουλειάς μου. Μου φάνηκε βουνό να συνδυάζω την προσωπική και επαγγελματική ζωή και έτσι αποφάσισα να κάνουμε ένα διάλειμμα. Μετά από δύο-τρεις εβδομάδες, συνειδητοποίησα πόσο πολύ με έχει υποστηρίξει η Πάουλα και όταν επικοινώνησε μαζί μου για να συναντηθούμε, κατάλαβα πόσο έντονη είναι η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε επίσης ότι η σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα διαφέρει από τις προηγούμενες σχέσεις του. «Κατάλαβα ότι αυτή η σχέση με την Πάουλα είναι τελείως διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη είχα στο παρελθόν. Νιώθω ότι είναι δικός μου άνθρωπος και καταλαβαινόμαστε. Αυτό προσθέτει αξία σε οτιδήποτε κάνω και θέλω να την έχω δίπλα μου όσο πιο συχνά γίνεται. Οπότε, ναι, επανασυνδεθήκαμε και είμαστε σε καλή φάση» δήλωσε στο SDNA.

Η δημόσια επιβεβαίωση της επανασύνδεσής τους ήρθε να διαλύσει κάθε αμφιβολία, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση