
Μαρία Σάββα
Την πρώτη του συνέντευξη μετά τον πολυσυζητημένο αρραβώνα του με την Taylor Swift παραχώρησε ο σταρ των Kansas City Chiefs, Travis Kelce.
Καθώς εκατομμύρια θαυμαστές της διάσημης τραγουδίστριας πανηγυρίζουν για το ευχάριστο γεγονός, ο 35χρονος αθλητής μίλησε ανοιχτά στο νέο επεισόδιο του podcast «New Heights» για τις αλλαγές που βιώνει στη ζωή του από τη στιγμή που έκανε την πρόταση γάμου.
Στην αρχή της συζήτησης, ο αδελφός του, Jason Kelce, δεν δίστασε να τον ρωτήσει αν νιώθει «κάτι διαφορετικό» τώρα που η Taylor είναι επισήμως η μνηστή του. Ο Travis απάντησε με χαμόγελο, αποκαλύπτοντας πως η πρώτη στιγμή που το ένιωσε πραγματικά ήταν μέσα στο γήπεδο: «Ήταν η πρώτη φορά που σύστησα την Taylor ως αρραβωνιαστικιά μου σε μερικούς συμπαίκτες. Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο αστέρας του αμερικανικού ποδοσφαίρου παραδέχτηκε πως όσα ζει εξακολουθούν να τον γεμίζουν ενθουσιασμό: «Ήταν πολύ ωραίο. Ακόμα νιώθω σαν παιδί. Είναι συναρπαστικές στιγμές, όλα είναι ακόμα φρέσκα».
Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς όσους έσπευσαν να τον συγχαρούν για το χαρμόσυνο νέο: «Εκτιμώ όλους εκείνους που επικοινώνησαν, έστειλαν μηνύματα ή ανάρτησαν κάτι. Όλος αυτός ο ενθουσιασμός ήταν πραγματικά διασκεδαστικός. Μου άρεσε να λέω σε όλους με ποιον θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις βαθιά τη σύντροφό σου».