ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

''Του έλεγα αγόρι μου πρόσεχε, είδες τι έγινε με τον Παντελίδη”

Συγκινεί με τις αποκαλύψεις του ο πατέρας του αδικοχαμένου ράπερ.

newsroom must

Στην κάμερα του T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου, μίλησε ο πατέρας του Mad Clip, o oποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, και προσέκρουσε σε κολόνα.

Ο πατέρας του Mad Clip, ανέφερε πως την αγάπη του γιου του για τα γρήγορα αυτοκίνητα την πήρε από εκείνον, ενώ ήταν πολύ καλός οδηγός και έτρεχε και σε αγώνες.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο γιος μου ήταν πάρα πολύ καλός οδηγός, έτρεχε στην Κύπρο σε αγώνες και από μικρό παιδί είχε αρρώστια με τα αυτοκίνητα όπως την είχε ο πατέρας του, εγώ δηλαδή. Από εκεί και πέρα επειδή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι κοντό και έχει τη μηχανή πίσω, όταν απενεργοποιείς τα συστήματα ασφαλείας antispin, όπως τα απενεργοποιούσε ο γιος μου, το οδηγείς με τα χέρια. Αυτό έκανε και ο γιος μου.

Όσοι είναι αυτοκινητιστές και οδηγοί αγώνων ξέρουν τι θα πει αυτό. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δε θα μπορούσε να φύγει ποτέ σε στροφή εάν είχε τα συστήματα ασφαλείας ενεργοποιημένα. Όταν γλιστράει όμως ο ένας τροχός φρενάρει το αυτοκίνητο από μόνο του και το μαζεύει. Τα απενεργοποιούσε πάντα τα συστήματα ασφαλείας ο γιος μου όταν πήγαινε στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης και οδηγούσαμε μαζί πολλές φορές».

Και συνεχίζει λέγοντας πως του έλεγε να προσέχει: «Ήθελε να μου δείξει το αυτοκίνητο το παλικάρι μου κι εγώ του έλεγα “αγόρι μου, μην οδηγάς έτσι, δεν είναι καλό. Πήγαινε σε μία πίστα”. Ήταν το χόμπι του, ήθελε να ξεφεύγει με αυτό τον τρόπο. Ξέρω ότι είναι πολύ κακό… ότι δεν είναι καλό παράδειγμα αυτό για τη νεολαία και για τον κόσμο. Του έλεγα “αγόρι μου πρόσεχε, είδες τι έγινε με τον Παντελίδη”. Του το έφερνα ως παράδειγμα για να προσέχει.

Επίσης, στο συγκεκριμένο μέρος, εννέα στις δέκα φορές ποτίζεται το γκαζόν, ο δρόμος σίγουρα γλιστρούσε και είναι πιθανόν να είχε πάρει νερό ο τροχός».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση