ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Tory Lanez: Καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση για τον πυροβολισμό της Megan Thee Stallion

Όλες οι λεπτομέρειες

Μαρία Σάββα

Ο Καναδός ράπερ Tory Lanez καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών αφού κρίθηκε ένοχος και για τις τρεις κατηγορίες κακουργημάτων για τον πυροβολισμό της βραβευμένης με Grammy σούπερ σταρ Megan Thee Stallion που έγινε πριν από τρία χρόνια.

Ο δικαστής David Herriford αναμενόταν να καταδικάσει τον Lanez τη Δευτέρα 7 Αυγούστου σε μια ακρόαση που συνήθως διαρκεί μόνο λίγες ώρες, αλλά ο Herriford είχε δικηγόρους και των δύο πλευρών να υποστηρίξουν κάθε παράγοντα της πιθανής ποινής του, επιτρέποντας σε επτά μάρτυρες να καταθέσουν τις φιλανθρωπικές συνεισφορές του Lanez, το παιδικό του τραύμα αλλά και το ότι είναι πατέρας του 6χρονου γιου του, σύμφωνα με το NBC News.

Σύμφωνα με το Associated Press, στην αρχή της διαδικασίας της Δευτέρας, ο Lanez είχε υποβάλει πάνω από 70 επιστολές υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένου ενός σημειώματος από την ράπερ Iggy Azalea προς τον δικαστή Herriford που ζητούσε επιείκεια «που ήταν επιμορφωτική, όχι καταστρεπτική» κατά τον καθορισμό η ποινή του. «Δεν υποστηρίζω να πετάξουμε τη ζωή κανενός εάν μπορούμε να δώσουμε λογικές τιμωρίες που είναι αποκαταστατικές. Υποστηρίζω τη μεταρρύθμιση των φυλακών», έγραψε η ίδια αργότερα στο Twitter.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς στο δικαστήριο, καθώς η Meghan άρχισε να απομακρύνεται, άκουσε τη Lanez να φωνάζει: «Χόρεψε, σκύλα!». και άρχισε να πυροβολεί ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών στα πόδια της, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει, να πέσει στο έδαφος και να σέρνεται. Ο εισαγγελέας της κομητείας Alexander Bott είπε στο δικαστήριο ότι ο πρώην φίλη της, Harris τρόμαξε όταν ο Lanez πλησίασε τις δύο γυναίκες αφού πυροβόλησε πέντε φορές της Meghan ενώ εκείνη «αιμορραγούσε σε ένα τυχαίο δρόμο».

«Είμαι σοκαρισμένη. Φοβάμαι. Ακούω ένα όπλο να χτυπάει. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι με πυροβολούσε», κατέθεσε η Meghan στην κατάμεστη αίθουσα του δικαστηρίου πέρυσι. «Κρατούσε το όπλο, στραμμένο προς εμένα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση