ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Πρίγκιπας Harry: Η βασιλική οικογένεια αφαιρεί τον τίτλο του επισήμως;

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν

Μαρία Σάββα

Η σελίδα του πρίγκιπα Harry στον ιστότοπο της βασιλικής οικογένειας μόλις ενημερώθηκε και όπως αρκετοί πρόσεξαν οι αναφορές στον τίτλο του «Αυτού Βασιλική Υψηλότητα» έχουν εξαφανιστεί εντελώς.

Αφού η Express ανέφερε την Παρασκευή 4 Αυγούστου ότι ο Δούκας του Σάσεξ εξακολουθούσε να αποκαλείται «Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα» στο βιογραφικό του, η εφημερίδα παρατήρησε την Τρίτη ότι η σελίδα είχε ενημερωθεί αφαιρώντας τις δύο αναφορές που είχε στον τίτλο.

Και οι δύο αναφορές συνδέθηκαν με το έργο του Harry για την ευαισθητοποίηση σχετικά με το HIV/AIDS το 2016. Ο τίτλος αντικαταστάθηκε τώρα με «ο Δούκας ή ο Δούκας του Σάσεξ» — αν και δεν έλαβε το δουκάτο του από τη γιαγιά του Βασίλισσα Ελισάβετ μέχρι τον γάμο του τον Μάιο του 2018 με την Meghan Markle.

Να αναφέρουμε όμως πως ο ιστότοπος της βασιλικής οικογένειας δεν έχει ενημερωθεί πλήρως μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Όπως τόνισε η Express την περασμένη εβδομάδα, η βασίλισσα Ελισάβετ εξακολουθούσε να αναφέρεται ως η σημερινή μονάρχης, ο βασιλιάς Κάρολος αποκαλούνταν «ο Πρίγκιπας της Ουαλίας» και η βασίλισσα Καμίλα εξακολουθούσε να χαρακτηρίζεται ως «δούκισσα της Κορνουάλης».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση