ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Το ζεύγος Beckham γιόρτασε 23 χρόνια γάμου στην πόλη του φωτός

Στο Παρίσι ως μια ρομαντική απόδραση για επέτειο

Ρομαντική απόδραση για το ζεύγος Beckham και μάλιστα στο όμορφο και ρομαντικό Παρίσι, στην αξεπέραστη και διαχρονική πόλη του φωτός. Μπορέσαμε και είδαμε κι εμείς στιγμιότυπα από το παρελθόν αλλά και τη γεύση του Παρισιού μέσα από τα τρυφερά stories του ζευγαριού που απολαμβάνει ο ένας τον άλλο, τον συνεχή έρωτά τους καθώς και τους ίδιους στη Γαλλική πρωτεύουσα. 

Δείπνο σε πολυτελή εστιατόριο, σε ταράτσα με θέα όλη την πόλη και τα φώτα της, μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς και σαμπανιέρα καθώς και φωτογραφίες του ζεύγους από το παρελθόν και τις απαρχές τους. 

Η σαμπανιέρα που είχε επιλέξει η Victoria Beckham είχε εγχάρακτο μήνυμα που είχε φροντίσει η ίδια να επιμεληθεί κι έγραφε το εξής:

«David, Σ’ αγαπώ τόσο πολύ. Χρόνια πολλά για την 23η επέτειο γάμου. Είσαι τα πάντα για μένα».

Ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την αγάπη του τόσο στη γυναίκα του όσο και στο ίδιο το Παρίσι καθώς είχε κόκκινα μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς τα οποία ανέβασε σε story και έγραψε στη λεζάντα:

 «Αγαπάμε το Παρίσι. Κάθε φορά που έχουμε κάτι να γιορτάσουμε είμαστε εδώ».

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Victoria Beckham είχε δημοσιεύσει μια τρυφερή στιγμή με τον σύζυγό της κι έγραψε:

«Λένε ότι δεν είναι αστείος, λένε ότι δεν χαμογελάω ποτέ, είπαν πως δε θα κρατούσε. Σήμερα γιορτάζουμε 23 χρόνια γάμου. David είσαι τα πάντα για μένα, σε αγαπώ τόσο πολύ!».

Δείτε την ανάρτηση της Victoria Beckham καθώς και τα stories του ζευγαριού:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Stories

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση