ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Το χλιδάτο πάρτι του κύριου Κοραντίνα

Το φαντασμαγορικό πάρτι του Γιώργου Ιωάννου για τα 50α του γενέθλια.

Μαρία Σάββα

Το Σάββατο 8 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Cap St Georges Hotel & Resort, στην Πάφο ο ιδιοκτήτης Γιώργος Ιωάννου, γιόρτασε τα 50α του γενέθλια με έναν απίστευτα ιδιαίτερο τρόπο χαρίζοντας στους καλεσμένους του μια φαντασμαγορική βραδιά.

Το πάρτι του θα διαρκέσει τρεις ολόκληρες μέρες ξεκινώντας από την Παρασκευή 7 Ιουλίου και τελειώνοντας την Κυριακή 9 Ιουλίου. Οι καλεσμένοι την Παρασκευή απόλαυσαν μια κουβανέζικη βραδιά και το Σάββατο διασκέδασαν με τέσσερεις από τους πιο κορυφαίους καλλητέχνες τόσο στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο, τον Σάκη Ρουβά, την Φουρέιρα, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον γνωστό τράπερ FY.

Κάποια από τα άτομα που έδωσαν το παρών τους στο πάρτι του γνωστού επιχειρηματία ήταν η Έμιλυ Γιολίτη, ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, η Γιώτα Παπαδοπούλου, ο Λάκης Γαβαλάς, το διάσημο μοντέλο Caroline Labouchere και διάφοροι άλλοι.

Πέρα όμως από τους τραγουδιστές και το γλέντι ένα από τα πράγματα που μας τράβηξε την προσοχή ήταν και η εξαώροφη τούρτα που είχε ο Γιώργος Ιωάννου, όπου μια γυναίκα φορούσε ένα φόρεμα σε σχήμα τούρτας και μοίραζε γλυκά.

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα εδώ:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση