ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Το συγκινητικό μήνυμα της Άντζελας Γκερέκου για τα γενέθλια της κόρης της

«Σ’ αγαπάμε πολύ. Εγώ από εδώ. Ο μπαμπάς από Εκεί…»

Μαρία Σάββα

Χθες, Δευτέρα, 15 Αυγούστου, η κόρη της ηθοποιού, Άντζελας Γκερέκου, Μαρία Βοσκοπούλου, γιόρταζε τα γενέθλια της και η μητέρα της μαζί με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα ανέβασε και μια σειρά με παιδικές φωτογραφίες της, για να της ευχηθεί και μέσα σε αυτές απεικονιζόταν και ο σπουδαίος ερμηνευτής, Τόλης Βοσκόπουλος.

Είναι γνωστό ότι η Άντζελα έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με την κόρη της, και φυσικά μόλις της δοθεί η ευκαιρία και ο χρόνος, θέλει να περνά όσο παραπάνω χρόνο με την κόρη της.

Επομένως ευχήθηκε στην αγαπημένη της κόρη λέγοντας, «21 χρόνια πριν ανήμερα της Παναγίας ήρθες στην ζωή μας κ μας γέμισες με την μεγαλύτερη χαρά. Το παιδί της Παναγιάς έλεγε ο μπαμπάς σου… Σήμερα σε καμαρώνουμε γιατί είσαι ένα υπέροχο πλάσμα γεμάτο καλοσύνη κι αγάπη. Από τα βάθη της ψυχής μας, Χιλιόχρονη και Ευλογημένη καρδιά μας. Σ’ αγαπάμε πολύ. Εγώ από εδώ. Ο μπαμπάς από Εκεί…».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Angela Gerekou official (@angela_gerekou)

Είναι γνωστό ότι η οικογένεια μετά την απώλεια του τραγουδιστή περνά δύσκολα, αφού η Άντζελα ανέφερε στο παρελθόν, «Όσοι έχουν χάσει πολύ αγαπημένους ανθρώπους αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολο είναι. Αλλά θα βρούμε δύναμη και βρίσκουμε δύναμη».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση