ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: stripped πουκάμισο και ανάλαφρη παντελόνα
 

Το συγκινητικό βίντεο της Michelle Obama με τους γιατρούς να τραγουδάνε

«Ας μην ξεχνάμε να γιορτάζουμε τις στιγμές θάρρους και γενναιοδωρίας όποτε μπορούμε»

Στην πρώτη θέση με τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού σκαρφάλωσαν οι ΗΠΑ τα τελευταία 24ώρα. Στην Νέα Υόρκη κάθε 2,9 λεπτά ένας άνθρωπος πεθαίνει από τον κορωνοϊό.

Με τον δικό της τρόπο θέλησε και η πρώην Πρώτη Κυρία Michelle Obama να περάσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στον κόσμο. Ζήτησε από τον κόσμο να στείλει την θετική του ενέργεια στους επαγγελματίες υγείας που μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό.

Ανέβασε λοιπόν ένα βίντεο που δείχνει δύο γιατρούς να παίζουν πιάνο και να τραγουδούν στο διάλειμμά τους.

 
 
 

 

«Εθνική Ημέρα Γιατρών σήμερα και θέλω να μοιραστώ αυτό το δυνατό βίντεο των γιατρών Φρανσουάζ και Ρόμπινσον και να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους απίστευτους γιατρούς μας, τους νοσηλευτές, τους τεχνικούς, τους ένοικους και το προσωπικό των νοσοκομείων που δίνουν την ζωή τους στην πρώτη γραμμή αυτής της πανδημίας.

Αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, σκεφτόμουν το πώς μπορούμε να συνεχίσουμε να εμπνέουμε, να ανακουφίζουμε και να συνδεόμαστε μεταξύ μας παρά την φυσική μας απόσταση. Πώς μπορούμε να ξεκινήσουμε; Αν μοιραστούμε τις ιστορίες μας, ειδικά εκείνες τις ιστορίες για όλα εκείνα τα άτομα εκεί έξω που σώζουν ζωές και εργάζονται για να μας κρατήσουν ασφαλείς. Υπάρχουν τόσα πολλά καλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας – ας μην ξεχνάμε να γιορτάζουμε τις στιγμές θάρρους και γενναιοδωρίας όποτε μπορούμε.

Γι’ αυτό κάντε ένα σχόλιο με την ιστορία ενός αγαπημένου σας που εργάζεται στην πρώτη γραμμή της μάχης: τους εργαζόμενους στον τομέα υγειονομικής περίθαλψης, τους κυβερνητικούς υπαλλήλους, τους διανομείς, τους υπαλλήλους σουπερμάρκετ, τους δασκάλους, τους αστυνομικούς, και τους πυροσβέστες που βοηθούν όλους εμάς αυτή την δύσκολη στιγμή. Ανυπομονώ να διαβάσω και να μοιραστώ αυτές τις ιστορίες τις επόμενες εβδομάδες -θα είναι μια καθησυχαστική υπενθύμιση ότι, όπως αυτοί οι ταλαντούχοι γιατροί τραγουδούν, όλα θα πάνε καλά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση