ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Θερμαντικό μπλουζάκι, wide-leg παντελόνι, μπόράκια και puffer σακάκι
 

Το self-love challenge της Αshley Graham που έγινε viral

To ηχηρό μήνυμα.

newsroom must

Πολλοί είναι οι celebrities που προωθούν το body positivity μέσω της πλατφόρμας του Τik Tok με διάφορα video, που δείχνουν τα σώματα τους όπως ακριβώς είναι.

Η Lizzo και η Ashley Graham είναι οι καλύτερες του είδους, καθώς ανοίγουν τον δρόμο, ως θετικά πρότυπα της νεολαίας, με την τελευταία να γίνεται τις τελευταίες μέρες viral μέσω ενός βίντεο challenge που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Tik Tok.

Πιο συγκεκριμένα, η Graham, που συχνά μοιράζεται με τους fans της την αληθινή πλευρά των πραγμάτων, ανέβασε στο Instagram ένα συγκεντρωτικό βίντεο, με όλα εκείνα που της είχαν στείλει οι followers της, ύστερα από το self-love challenge που ξεκίνησε, δείχνοντας τη συγκίνησή της για την απήχηση που είχε.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Όλα ξεκίνησαν, όταν το plus size μοντέλο- που είναι το μόνο 16 size μοντέλο που έχει εμφανιστεί στο εξώφυλλο του Sports Illustrated- μοιράστηκε ένα Tik Tok βίντεο, στο οποίο απαριθμούσε τα σημεία του σώματός της που αγαπάει περισσότερο και δεν θα άλλαζε ποτέ, εμπνέοντας κι άλλους χρήστες της πλατφόρμας να κάνουν το ίδιο.

Δηλαδή παρά να κάτσουμε να σκεφτούμε ποια είναι εκείνα που θέλουμε να διορθώσουμε, το μοντέλο μας δείχνει την άλλη οπτική να σκεφτούμε δηλαδή ποια είναι εκείνα που αγαπάμε περισσότερο.

Η προσπάθειά της στέφθηκε με επιτυχία, αφού τα βίντεο έπεσαν βροχή στον λογαριασμό της με γυναίκες να μοιράζονται τα δικά τους αγαπημένα σημεία του σώματος, που πέρα από τα προφανή, επέλεγαν τα γκρίζα τους μαλλιά, την πλαδαρή κοιλίτσα, το μυαλό τους και την καρδιά τους. Εκείνο όμως που συγκίνησε ιδιαίτερα την Graham, ήταν ότι όλοι όσοι έλαβαν μέρος στο challenge, χρησιμοποίησαν το δικό της, αρχικό audio.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση