ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Το πιθανό όνομα του μωρού της πριγκίπισσας Ευγενίας

Οι επικρατέστερες επιλογές

Η γέννηση του μωρού της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Jack Brooksbank αναμένεται από μέρα σε μέρα και τα στοιχήματα εδώ και καιρό ξεκίνησαν το ''παιχνίδι'' για το ποιο όνομα θα επιλέξει το ζευγάρι. Το πιο πιθανό είναι πως θα τιμησουν τον παππού της, πρίγκιπα Φίλιππο, με κάποιο τρόπο, εννοώντας πως αν είναι αγόρι ίσως πάρει το όνομά του, ή εναλλακτικά αν είναι κορίτσι το όνομα της μητέρας του Φίλιππου, Alice. 

Στο Royal Rota podcast του ITV, ωστόσο, ο δημοσιογράφος Chris Shipp έφερε κι άλλα πιθανά ονόματα στο τραπέζι, πάντα έχοντας σαν πηγή το Ladbrokes όπου βάζουν στοιχήματα: ''Το όνομα Grace είναι επίσης αρκετά δημοφιλές, και ακολουθούν τα Victoria, Arabella, James και Alice'' είπε στο podcast, προσθέτοντας πως το όνομα της Ελισάβετ είναι επίσης μια επιλογή. 

Αυτό τον καιρό η πριγκίπισσα ζει με τους γονεις της, Sarah Ferguson και πρίγκιπα Andrew, κατά το lockdown στη Μεγάλη Βρετανία. Όπως αναφέρει ο βασιλικός βιογράφος, μετακόμισε εκεί για τα Χριστούγεννα και, μάλλον, θα παραμείνει εκεί (μαζί με τον σύζυγό της) για λίγο ακόμα. Ακούγεται επίσης πως η πριγκίπισσα Ευγενία δεν θα αποδεχτεί βασιλικό τίτλο για το μωρό της, αν η βασίλισσα Ελισάβετ θέλει να του παραχωρήσει κάποιον. Όπως αναφέρουν πηγές στο Vanity Fair, το ζευγάρι θέλουν το παιδί τους να έχει μια ζωή όσο πιο φυσιολογική γίνεται, που σημαίνει πως ένας βασιλικός τίτλος δεν έχει μεγάλη σημασία γι' αυτούς. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση