ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Δερμάτινο μαύρο παντελόνι, λευκό T-shirt, leather puffer jacket και sneakers
 

Στο μαγικό πάρτι γενεθλίων της Κάτιας Θεοδότου στον κήπο του σπιτιού της

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, η Ραμόνα Φίλιπ, η Νόνη Κυπριανού, η Ελίνα Θεοδότου κ.α.

Δέσποινα Άσπρου

Με ένα απόλυτα λαμπερό πάρτι - εμνευσμένο από το lifestyle του Μαρόκο, γιόρτασε τα γενέθλιά της η Κάτια Θεοδότου.

Όπως είδαμε μέσα από διάφορα stories στο Instagram, "το παρών" τους στο πάρτι έδωσαν αρκετά ονόμα της κοσμικής ζω΄ς και όχι μόνο. Μεταξύ αυτών ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο Ανδρέας Παπαέλληνας, o Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Νίκος και η Λεία Τορναρίτη, η Ραμόνα Φίλιπ, η Μαριάννα Γαλαταριώτη, η Μαρία Λεμή, η Νόνη Κυπριανού, η Έλενα Αρμένη, η Αγγέλω Δημητρίου, η Τερέζα Ηλιάδη ενώ όπως είναι απολύτως λογικό, από το πλάι της δεν έλειπαν τα δύο της παιδιά, ο Γιώργος Θεοδότου και η Ελίνα Θεοδότου.

Την διοργάνωση του πάρτι που πραγματοποιήθηκε στον κήπο του σπιτιού της Κάτιας Θεοδότου ανέλαβε η Fresh Events και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, το θέμα ήταν εμπνευσμένο από την ζωή στο Μαρόκο. Τα διάφορα έθνικ στοιχεία που κυριαρχούσαν στον χώρο έκαναν την όλη εικόνα μαγική, ενώ τα πολύχρωμα λουλούδια που υπήρχαν σε αρκετά σημεία, τα χαλιά, τα φωτάκια, τα κεριά στα τραπέζια, τα ιδιαίτερα φωτιστικά και τα λουλούδια στην πισίνα δημιούργησαν μια απίστευτα παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Για την περίσταση, η Κάτια Θεοδότου εντυπωσίασε φορώντας ένα σούπερ σικάτο printed kaftan dress.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση