ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα, sneakers και layered κολιέ
 

Ελευθερία Ελευθερίου: «Έφαγα μέσα από τα σκουπίδια στο Survivor»

''Η κάμερα θα έπρεπε να δείξει ότι..''

newsroom must

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την οικειοθελής αποχώρηση της από το Survivor απάντησε σε δέκα καυτές ερωτήσεις και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έφαγε μέσα από τα σκουπίδια όταν έφτασε στα όρια της πείνας.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως η κάμερα δεν έδειξε όλη την αλήθεια σχετικά με τις κατηγόριες προς το πρόσωπο της ότι έκλεψε φαγητό από το μπαούλο των αντιπάλων και πως μέσα στο παιχνίδι δεν δίστασε να φάει ένα κοτόπουλο από τα σκουπίδια γεμάτο μυρμήγκια.

Όσον αφορά το παράπονό της από την παραγωγή είπε: «Η κάμερα θα έπρεπε να δείξει ότι εγώ δεν πήρα τίποτα από το μπαούλο και μου χρέωσαν μια άσχημη κατηγορία. Θα έπρεπε να δείξουν πως κάναμε μια συζήτηση με τον Αλέξη και λύσαμε την παρεξήγηση και θα έπρεπε να δείξουν πάρα πολλά άσχημα πράγματα που έγιναν και τα άσχημα σχόλια που δεχόμουν».

Το παράπονό της για τα άδικα σχόλια που δέχτηκε ήταν: «Με έλεγαν άβουλη και κλέφτρα».

Ακόμη, για κάποια περιστατικά με κλεψίματα δήλωσε: «Δεν θα πω ποιος έκλεβε, αλλά υπάρχουν κάποιοι που έκλεβαν και πολύ καλά μάλιστα. στην κλεψιά δεν ήμουν καλή, αν και τη χρεώθηκα. Είχα φάει από τα σκουπίδια».

Σχετικά με την αποχώρηση της δήλωσε: «Ήταν κάτι που το ζήτησα και από τους φίλους μου Τριαντάφυλλο, Σάκη και Αλέξη. Τους είπα ότι αν νομίζουν ότι έπρεπε να ψηφιστώ, να το κάνουν και να μην αφήσουμε να πουν ότι κάνουμε συμμαχίες και ότι δεν βάζουμε την ομάδα πάνω από όλα».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση