ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

Το παλάτι σπάει την σιωπή του και μιλά για την εμπλοκή των Sussexes στην πολιτική

Τελικά έσπασε το ζευγάρι το πρωτόκολλο ή όχι;

Δέσποινα Άσπρου

Αν ακολουθείτε την royal επικαιρότητα, σίγουρα γνωρίζετε πως πρόσφατα ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μέσα από ένα βίντεο που δημιούργησαν στο πλαίσιο της δημοσιοποίησης της λίστας του περιοδικού Time με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο, προσπάθησαν να πείσουν τους ανθρώπους να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις επερχόμενες εκλογές στην Αμερική.

Μεταξύ άλλων, το πρώην βασιλικό ζεύγος κάλεσαν τους Αμερικανούς ψηφοφόρους «να καταψηφίσουν την ρητορική του μίσους και την παραπληροφόρηση». Και ενώ μπορεί το ζευγάρι να είχε καλές προθέσεις, ξαφνικά βρέθηκε στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής και τα ΜΜΕ ξεκίνησαν την επίθεση προς αυτούς - αφού θεώρησαν πως έσπασαν το βασιλικό πρωτόκολλο!

Και ενώ συνήθως η βασιλική οικογένεια δεν εμπλέκεται με φήμες και δημοσιεύματα, παρατηρώντας τα όσα γίνονται και φοβούμενη πως ίσως προκληθεί διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Αμερικής, αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους!

Μέσα από ένα tweet, η βασιλική αντιπρόσωπος Roya Nikkhah δήλωσε: "Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε κάτι. Θα ξεκαθαρίσουμε όμως πως ο δούκας δεν εργάζεται για την βασιλική οικογένεια και τυχόν σχόλια που έκανε, αφορούν αποκλειστικά τον ίδιο. Το πρωτόκολλο δεν καλύπτει την Meghan και τον Harry, αφού εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα".

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση