ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Δερμάτινο μαύρο παντελόνι, λευκό T-shirt, leather puffer jacket και sneakers
 

Μένεις στην Αμερική και είχες αναπάντητη από άγνωστο; Ίσως να ήταν η Meghan

Η πρώτη κοινή εμφάνιση της Meghan και του Harry από τον κήπο του σπιτιού τους

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η Meghan Markle να μην ψήφιζε, ωστόσο από την στιγμή που μαζί με τον σύζυγό της αποχώρησαν από την βρετανική οικογένεια, ξεκίνησαν τις προτροπές προς τους Αμερικανούς για να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές των ΗΠΑ.

Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσαν ως μέρος του 2020 Time 100, της λίστας του περιοδικού Time με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους, προσπάθησαν να πείσουν τους ανθρώπους να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και μεταξύ άλλων, τόνισαν πως είναι σημαντικό να εμπιστευόμαστε μόνο αξιόπιστες πηγές. Πέρα από την πολιτική χροιά του βίντεο, αυτό που συζητήθηκε έντονα στα social media ήταν το γεγονός πως αυτή ήταν η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στον κήπο του νέου τους σπιτιού!

"Όταν το κακό ξεπερνά το καλό, για πολλούς, είτε το συνειδητοποιούμε είτε όχι, διαβρώνει την ικανότητά μας να έχουμε συμπόνια και την ικανότητά μας να βάζουμε τον εαυτό μας στη θέση κάποιου άλλου. Ήρθε η ώρα να μην προβληματιστούμε, αλλά να δράσουμε ", είπε ο Harry και πρόσθεσε "Καθώς πλησιάζουμε αυτόν τον Νοέμβριο, είναι ζωτικής σημασίας να απορρίψουμε τη ρητορική μίσους, την παραπληροφόρηση και την αρνητικότητα στο διαδίκτυο".

Εντωμεταξύ, το βίντεο αυτό δεν είναι η μόνη πολιτική κίνηση των Sussexes. Όπως αποκάλυψε η ακτιβίστρια Gloria Steinem, η 39χρονη πρώην ηθοποιός εδώ και καιρό τηλεφωνά σε Αμερικανούς πολίτες και τους προτρέπει να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Μιλώντας στο Access Hollywood, η Gloria τόνισε: «Η Meg είναι ο εαυτός της, έξυπνη, αυθεντική, αστεία, πολιτική».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση