ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Brooklyn Beckham

Τι αποφάσισε να ακολουθήσει ο μεγαλύτερος γιος της Victoria και του David Beckham

Μαρία Σάββα

Όπως έχει δείξει πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο μεγαλύτερος γιος του David και της Victoria Beckham, Brooklyn ασχολείται ερασιτεχνικά με την μαγειρική. Ο ίδιος αναρτά συνεχώς βιντεάκια στα οποία φαίνεται να «πειραματίζεται» δοκιμάζοντας καινούργιες συνταγές και συνδυασμούς.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Επομένως, ο ίδιος θέλησε να πάρει το χόμπι του ένα βήμα παραπέρα, καθώς θα λάβει μέρος σε ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο εξετάσει τις ικανότητές του σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια.

«Δεν είμαι επαγγελματίας σεφ, καμία σχέση. Δεν το έχω πει ποτέ αυτό. Μαγειρεύω εδώ και τρία χρόνια περίπου» είπε σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε προσθέτοντας: «Νομίζω πως είναι εντάξει να είσαι 25, 26 χρονών, ακόμα και 30 και να μην ξέρεις ακριβώς τι θέλεις να κάνεις. Δεν ακολούθησα την καριέρα του πατέρα μου. Νομίζω ότι φταίει και το ζώδιο. Είμαι Ιχθύς, άρα και πιο ευαίσθητος».

Το νέο του επαγγελματικό βήμα θα γίνει με την βοήθεια του γνωστού σεφ Nobu Matsuhisa, με τον οποίο σύμφωνα με μια φωτογραφία που ανάρτησε φαίνεται να δείπνησε μαζί με την σύζυγό του Nicola Peltz.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Brooklyn Beckham  |  celebs  |  lifestyle  |  news  |  gossip  |  showbiz

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση