ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

To νέο βίντεο της Taylor Swift έχει χρώμα, καλή διάθεση και... την Katy Perry ντυμένη burger!

Το νέο τραγούδι της Taylor Swift, ''You Need to Calm Down'', είναι ένας fun, ποπ ύμνος υπέρ της ΛΟΑΤΙ κοινότητας και το βίντεο είναι όσα περίμενες να είναι: πολύχρωμο, χαρούμενο και με το πιο θετικό μήνυμα υπέρ της σεξουαλικής ελευθερίας, χωρίς να προσπαθεί πολύ. 

Αυτό όμως ήταν αισθητό από την κυκλοφορία του single. Με την πρεμιέρα του βίντεο έχουμε αλλού να εστιάσουμε. Στο βίντεο βλέπουμε μια σειρά από celebrities που ''πρεσβέβουν'' την ΛΟΑΤΙ κοινότητα όπως ο RuPaul, η Ellen DeGeneres, η Laverne Cox, ο Adam Lambert, η Hayley Kiyoko, o Billy Porter και ο Adam Rippon αλλά και άλλοι όπως o Ryan Reynolds και φυσικά η Katy Perry. 

Εννοείται πως η εμφάνιση της Katy Perry μονοπώλησε το ενδιαφέρον αφού οι δύο τραγουδίστριες φαίνεται πως έχουν ξεπεράσει μια για πάντα την κόντρα τους, και εδώ η Perry εμφανίζεται ντυμένοι με το... καταπληκτικό Moschino burger outfit που είχε φορέσει και στο Met Gala. 

Στο τέλος του βίντεο, που σκηνοθέτησε ο Drew Kirsch, κλείνει με το μήνυμα: 

''Ας δείξουμε την περηφάνια μας με το να απαιτήσουμε πως, σε εθνικό επίπεδο, οι νόμοι μας φαίρονται σε όλους τους πολίτες ως ίσους'' ενώ στο τέλος παραπέμπει τον κόσμο να υπογράψει την διαδικτυακή της αίτηση για ίση συμπεριφορά σε όλους στο change.org. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση