ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

To μήνυμα του Τάσου Τρύφωνος μετά τα επεισόδια μεταξύ Snik και Light

Η ανάρτηση του παρουσιαστή

Μπορεί να ακούγεται σαν σενάριο ταινίας, ωστόσο κάθε άλλο παρά αυτό συμβαίνει. Αναφερόμαστε, φυσικά,  στον επεισοδιακό καυγά του Light με τον Snik στην χθεσινή εκδήλωση των  MAD Video Music Awards (VMA) 2022 που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do, την ώρα που η Τάμτα βρισκόταν στην σκηνή.

Η αρχή έγινε κατά την διάρκεια του act της Τάμτας - την οποία και φυγάδευσαν άνθρωποι της παραγωγής, ενώ ο καυγάς ανάμεσα στους δύο τράπερς ήταν τόσο έντονος που η εκδήλωση διεκόπη αναγκαστικά. Στην συνέχεια, όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέβηκε στην σκηνή προκειμένου να βραβεύσει τον καλλιτέχνη με την καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς, που ήταν η Έλενα Παπαρίζου, ξεκίνησε και δεύτερος καυγάς με τον Snik και τον Light και στον οποίο ενεπλάκησαν και οι bodyguards των τράπερς. Η Έλενα Παπαρίζου, όχι απλώς δεν παρέλαβε ποτέ το βραβείο της, αλλά φέρεται να τραυματίστηκε από τον καυγά, όπως και άλλοι καλλιτέχνες.

Λίγες ώρες μετά τα γεγονότα, ο Τάσος Τρύφωνος ο οποίος βρέθηκε στα βραβεία, έκανε μια σχετική ανάρτηση και μέσα από τα insta stories τους έστειλε το δικό του ηχηρό μήνυμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής σημείωσε: "Σε σχέση με τα αποψινά απαράδεκτα που έγιναν στα #madvma πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει να στηρίζει, υποστηρίζει και αναδεικνύει καλλιτέχνες που σέβονται την αγάπη του κόσμου. #canceltrapers #τάπερ".

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση