ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Το μήνυμα & η καθημερινότητα της συζύγου του Bruce Willis μετά την διάγνωσή του

Εξήγησε πως μετά τη διάγνωση του ηθοποιού με άνοια, η ίδια πλέον δεν βρίσκει καθόλου χρόνο για τον εαυτό της, αφού «τρέχει» για όλους τους άλλους.

Δέσποινα Άσπρου

Μέσα από μια νέα της ανάρτηση, η σύζυγος του Bruce Willis, Emma Heming μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα, μετά την διάγνωση του ηθοποιού με μετωποκροταφική άνοια.

Πιο συγκεκριμένα, στο νέο της ποστ την είδαμε να βρίσκεται στην εξοχή, και στη λεζάντα της ανάρτησης να γράφει ένα κείμενο στο οποίο εξηγεί το πόσο την έχει επηρεάσει το τελευταίο διάστημα, η αρρώστια του Bruce Willis. Μάλιστα, χρησιμοποίησε και κάποια λόγια του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η ίδια, έχει καταλήξει να φροντίζει όλους τους άλλους, εκτός από τον εαυτό της και διαπιστώνοντας αυτό, φρόντισε να περάσει λίγο χρόνο με τον εαυτό της.

«Γεια σας! Εγώ είμαι πραγματικά το πρόβλημα. Ο Bruce και οι αριστουργηματικές του φράσεις... Θα έλεγε "απλά δεν μπορείς να ξεφύγεις από τον δρόμο σου". Ποτέ δεν κατάλαβα πραγματικά τι σημαίνει αυτό, μέχρι που τις προάλλες το ένιωσα. Εγώ είμαι. Δεν μπορώ να ξεφύγω από τον δρόμο μου», έγραψε αρχικά.

Έπειτα, πρόσθεσε: «Σχεδιάζω, οργανώνω, φροντίζω τους πάντες κι ακόμα πιο σπάνια, βρίσκω χρόνο για εμένα. Το πρώτο "χαστούκι" ήρθε τις προάλλες από την Έβελιν, η οποία μου είπε "μαμά, πρέπει να βγεις έξω και να αγγίξεις το γρασίδι". Μίλησε σαν παιδί του πατέρα της. Ήξερα τι εννοούσε. Είμαι τόσο σφιχτή που το βλέπει, όλοι το νιώθουν. Σήμερα βρήκα χρόνο να κάνω κάτι που μου άρεσε να κάνω. Μια πεζοπορία 30 λεπτών έκανε όλη τη διαφορά. Μου δίνουν την άδεια, σχεδόν με ικετεύουν να βρω χρόνο για τον εαυτό μου και πρέπει να τους πω να σωπάσουν, να ακούσω και απλά να φύγω».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση