ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Η Χριστιάνα Μπέτα αποκαλύπτει αν η καριέρα της μητέρας την βαραίνει

Όσα αποκάλυψε η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Δέσποινα Άσπρου

Mε αφορμή την έκθεση ζωγραφικής της, η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και ανάμεσα σε άλλα, μίλησε και για την μητέρα της.

Η ίδια αναφερόμενη στην γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε αρχικά: «Για εμένα, η μαμά μου έχει κάνει μια καριέρα, είναι η καλύτερη για μένα, σε αυτό που κάνει κι είμαι περήφανη. Γιατί να με βαραίνει; Με χαροποιεί».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι έμπνευση να βλέπω τους γονείς μου να έχουν πάθος γι΄αυτό που κάνουν και να είναι ευτυχισμένοι. Δεν νομίζω να υπάρχει πιο ωραίο πράγμα».

Έπειτα, κληθείσα να σχολιάσει αν πιστεύει ότι υπάρχει σύγκριση με τη μητέρα της, αποκάλυψε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ενώ ερωτηθείς για το αν την ενοχλεί που καμιά φορά σχολιάζεται η δουλειά της, εξαιτίας της φήμης της μητέρας της, είπε πως δεν την ενδιαφέρει, καθώς γνωρίζει πόσο σκληρά έχει δουλέψει.

 

 

«Εγώ ξέρω αν πάλεψα, δεν το ξέρει κάποιος που θα κάνει ένα σχόλιο. Φυσικά, θα υπάρχουν πάντα σχόλια για τους ανθρώπους. Εγώ ξέρω πόσο δουλεύω, πώς δουλεύω και πόσο αγαπώ αυτό που κάνω. Στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι το πιο σημαντικό», σημείωσε.

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Με τη μαμά Νατάσα δεν υπάρχει καμία σύγκριση αρχικά, δεν τραγουδώ. Γενικότερα, δεν τραγουδάω, αλλά η μουσική μου αρέσει πολύ».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση