ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Το μεγάλο φαβορί της φετινής Eurovision

Οι πρώτες δέκα χώρες στα στοιχήματα

Μαρία Σάββα

Ο διαγωνισμός της Eurovision φέτος φαίνεται να αναστατώνει το κοινό, επαναφέροντας το ενδιαφέρον του μετά από αρκετά χρόνια. Οι φετινές συμμετοχές έχουν δώσει έμφαση σε τραγούδια και καλλιτέχνες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον κάθε χώρας.

Η Κροατία επιδιώκει να κάνει τη διαφορά με τον Μάρκο Πουρίσιτς, γνωστό ως Baby Lasagna, και το πανκ ροκ τραγούδι του «Rim Tim Tagi Dim», το οποίο έχει ήδη αναδειχθεί πρώτο στα στοιχήματα του Eurovisionworld.

Η επίσημη ιστοσελίδα της Eurovision, που σπανίως αστοχεί στις προβλέψεις των πεντάδων, έχει την Κροατία στην κορυφή, χωρίς σημαντικό ανταγωνισμό. Ωστόσο, η Αντζελίνα Μάνγκο από την Ιταλία με το «La Noia», καθώς και η 28χρονη Ουκρανή Τζέρι Χείλ με το «Teresa & Maria», αποτελούν επίσης φαβορί.

Παρά την παρουσία της στην 7η θέση, η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι» έχει κερδίσει μεγάλη αναγνώριση στα social media, με προοπτικές να εισέλθει στην πεντάδα.

Οι πρώτες δέκα χώρες στα στοιχήματα 

Το τραγούδι της Κροατίας προκαλεί προσοχή με τις κοινωνικές και πνευματικές του προκλήσεις. Παρακολουθεί το άγχος και την αγωνία των Κροατών που εγκαταλείπουν την πατρίδα τους για καλύτερες ευκαιρίες.

Οι στίχοι του τραγουδιού αποτυπώνουν ένα εθνικό δίλημμα, με την Ευρωπαϊκή Ένωση να περιγράφει την Κροατία ως χώρα μετανάστευσης. Ασχολείται με τις επιπτώσεις της μαζικής αυτής μετανάστευσης στους ανθρώπους και την κοινωνία.

Το τραγούδι παρουσιάζει έναν νέο να φεύγει από το σπίτι του, αντικατοπτρίζοντας το πανικό και το άγχος του ταξιδιού. Η Κροατία θα διαγωνιστεί στον Α' ημιτελικό της Eurovision 2024.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS