ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: playsuit με ένα ώμο και πλατφόρμες
 

Το κανάλι της J.Lo στο YouTube είναι ό,τι πιο απολαυστικό είδαμε τελευταία

Τα κανάλια των μεγάλων καλλιτεχνών στο YouTube συνήθως είναι απλά μια πλατφόρμα όπου κυκλοφορούν τα βίντεο κλιπ τους, τα lyrics videos τους ή τέλος πάντων τα επίσημα βίντεο τους από γυρίσματα, συναυλίες κτλ.  

Η Jennifer Lopez κάνει τη διαφορά και μετατρέπει το κανάλι της στο YouTube σε ένα μέσο για να μας βάλει στη δημιουργική διαδικασία ταινιών, βίντεο κλιπ, τραγουδιών ή και για να απαντά ερωτήσεις θαυμαστών της. Σε ένα από τα βίντεο, για παράδειγμα, μιλά για το θρυλικό πράσινο Versace φόρεμα που έγραψε ιστορία στο κόκκινο χαλί. Σε ένα άλλο, μας δίνει fun πληροφορίες για τα γυρίσματα της αγαπημένης κωμωδίας ''Monster in Law'' στην οποία πρωταγωνίστησε με την Jane Fonda, ενώ σε ένα άλλο μιλά με τα παιδιά της. Χαλαρά και με χιούμορ, η J.Lo μας δείχνει για ακόμα μια φορά πως καλά κάνουμε και την αγαπάμε τόσο. 

Αν σ' αρέσει και εσένα όσο εμάς να μπαίνεις στα παρασκήνια, αν αγαπάς την J.Lo γενικά, ή αν έχεις μια ιδιαίτερη αδυναμία στον τρόπο που μιλά (όπως εμείς) δες το τρέιλερ του καναλιού της και μετά δες όλα τα βίντεο. 

Την αγαπάμε, απλά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
jennifer lopez  |  youtube  |  κανάλι  |  j.lo  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση