ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Το γλυκό post της Ραμόνας για τα 27 χρόνια γάμου

«Πίσω εκεί όπου ξεκίνησε η ιστορία μας πριν από 27 χρόνια, ξαναζώντας τη μαγεία με τον αντρούλη μου», έγραψε.

Μαρία Καραμάνου

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης και η Ramona Filip Τορναρίτη γιορτάζουν την επέτειο του γάμου τους, καθώς το αγαπημένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 7 Ιουνίου 1997. Αυτή η σημαντική ημέρα σηματοδοτεί 27 χρόνια γεμάτα αγάπη, γέλια και αξέχαστες στιγμές.

Με αφορμή τα 27 χρόνια γάμου τους, η Ramona Filip Τορναρίτη μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Οι φωτογραφίες δείχνουν το ζευγάρι να ποζάρουν αγκαλιά στους δρόμους της Ρουμανίας, όπου ταξίδεψε μαζί με όλη της την οικογένεια για την επέτειο τους. 

Η τρυφερή λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία έλεγε, «Πίσω εκεί όπου ξεκίνησε η ιστορία μας πριν από 27 χρόνια, ξαναζώντας τη μαγεία με τον αντρούλη μου». 

Η Ramona Filip Τορναρίτη είναι γνωστή για τον ενεργό της ρόλο στα κοινωνικά δίκτυα, όπου συχνά μοιράζεται προσωπικές στιγμές από την οικογενειακή της ζωή, επιτρέποντας στους ακόλουθούς της να γνωρίσουν καλύτερα τη ζωή της πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε δεν αποτελούν εξαίρεση, καθώς αποκαλύπτουν τη βαθιά αγάπη και την αφοσίωση που μοιράζεται με τον σύζυγό της, Χριστόφορο.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα τα καλύτερα για την επέτειο τους και πολλά ακόμη χρόνια ευτυχίας και αγάπης. Χρόνια Πολλά Χριστόφορε και Ramona. 

Δείτε τα στιγμιότυπα:


CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση