ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: flared jeans, πουά πουκάμισο και μπαλαρίνες

To επόμενο τηλεοπτικό βήμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Μετά την ολοκλήρωση του “Pop Up”

newsroom must

Έριξε αυλαία η εκπομπή “Pop Up” την περασμένη Παρασκευή, 9 Ιουλίου, με την Ηλιάνα να μη μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά της και τη συγκίνηση που ένιωθε.

Μάλιστα η ίδια είπε: «Θα ευχαριστήσω όλους εσάς. Θα σας πω ότι έλειπα πάρα πολλά χρόνια, γύρισα και ήμουν ένα κορίτσι μόνο του. Η εικόνα που βλέπετε είναι πολύ διαφορετική από την πραγματικότητα και ότι υπήρχε στο Instagram. Πίσω από αυτό υπήρχε ένα κορίτσι με 5 ευρώ στην τσέπη, μισά – μισά με την Έλενα Χριστοπούλου. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όσα μου προσφέρατε, σας ευχαριστώ! Ήρθα πραγματικά πίσω στην πατρίδα μου και διώξατε όλη τη μοναξιά και τη στεναχώρια μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου, τα οφείλω όλα σε εσάς»

Τη νέα σεζόν λοιπόν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα αναλάβει την παρουσίαση του “Style me Up”, όπου θα μπορούμε να την παρακολουθούμε πλέον από τον Alpha, καθώς η εκπομπή έφυγε από τον ΣΚΑΙ.

Όσον αφορά την κριτική επιτροπή, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παραμένει, ενώ θα συμμετάσχουν ο Περικλής Κονδυλάτος, η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και η Ραμόνα Βλαντή.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Έγκυος η Aubrey Plaza

Έγκυος η Aubrey Plaza

Περιμένει το πρώτο της παιδί λίγο καιρό μετά τον θάνατο του πρώτου συζύγου της.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS