ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, πουκάμισο και mules
 

Το επικρατέστερο όνομα για την αντικαταστάτη της Βίκυς Καγιά στο GNTM

Δεν την έχουμε ξαναδεί στις οθόνες μας.

newsroom must

Σαν βόμβα ''έσκασε'' η είδηση πως η Βίκυ Καγιά δεν θα είναι πλέον μέλος του τέταρτου κύκλου του GNTM, διότι θα αναλάβει την παρουσίαση του χορευτικού show ''Dancing With The Stars'', συνεχίζοντας παράλληλα και το ''Shoping Star''.'

Πολλοί ήταν αυτοί που δυσαρεστήθηκαν με αυτή την ανακοίνωση, καθώς το μοντέλο έχει συνδυαστεί άρρηκτα με το συγκεκριμένο προϊόν  από την εποχή που προβαλλόταν στον Αντ1.

Έχουν αρχίσει να πέφτουν στο τραπέζι αρκετά ονόματα από μοντέλα διάσημα και μη που θα πάρουν το ρόλο της Βίκυς στο νέο κύκλο του GNTM, όπως αυτό της Αραβανής, της Παπαγεωργίου μέχρι και την Ιωάννας, παίκτριας από τον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού.

Νέα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ένα νεό πρόσωπο, άγνωστο και φρέσκο για το ευρύ  κοινό, την Νάντια Σερλίδου.

«Η επικρατέστερη για αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο GNTM, και θέλουν να έχει και χαρακτηριστικά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, φρέσκο, άκαυτο πρόσωπο, Νάντια Σερλίδου λέγεται. Πολύ όμορφο μοντέλο, την είχαμε δει πρώτη φορά στις εξέδρες στο Eurobasket, το 2007. Έκτοτε έκανε μια πολύ μεγάλη καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, Τόκιο, Παρίσι, Μιλάνο, ιταλική Vogue εξώφυλλο, ολλανδικό ELLE. Είναι η επικρατέστερη, θα δούμε αν θα κλείσει», είπε ο Αλέξης Μίχας, δημοσιογράφος της εκπομπής ''Το Πρωινό''.

Nα σημειώσουμε πως το μοντέλο είναι στο ίδιο πρακτορείο με την Βίκυ Καγιά και είναι πολύ πιθανόν να την πρότεινε και η ίδια, ας δούμε παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες της στο Instagram.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by nadia_serlidou (@nadia_serlidou)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by nadia_serlidou (@nadia_serlidou)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by nadia_serlidou (@nadia_serlidou)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση