ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κολάν, cozy κάλτσες, hoodie και στέκα στα μαλλιά
 

To επικό, οργισμένο tweet του Hugh Grant στον Boris Johnson έγινε viral!

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Με επικούς χρακτηρισμούς και πολλή οργή, ο Hugh Grant έγραψε ένα tweet προς τον Boris Johnson με αφορμή την απόφασή του να να αναστείλει τις εργασίες της βουλής για περισσότερο από έναν μήνα, προκειμένου να προωθήσει την ατζέντα του για το Brexit. 

''Δεν θα παίζεις με το μέλλον των παιδιών μου. Δεν θα καταστρέψεις τις ελευθερίες που οι παππούδες μου υπερασπίζονταν σε δύο παγκόσμιους πολέμους. Αϊ γα***ου υπερπροβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου. Η Βρετανία έχει αηδιάσει μαζί σου και με τη συμμορία από μαλ*****α τσιράκια'' έγραφε το tweet του ηθοποιού. 

Στην ανάρτησή του ο Grant απάντησε σε ένα tweet του Johnson που περιλάμβανε ένα βίντεο. Σ' αυτό, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας τονίζει πως η κυβέρνησή του δεν θα περιμένει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου για να οδηγήσει προς τα εμπρός τη χώρα. ''Έχουμε μια πολύ συναρπαστική ατζέντα για να κάνουμε τους δρόμους μας ασφαλείας, να επενδύσουμε στο σύστημα υγείας μας, να αντιμετωπίσουμε τα βίαια εγκλήματα και να μειώσουμε το κόστος διαβίωσης'' λέει μεταξύ άλλων ο Johnson. 

Ο Twitterόκοσμος διχάστηκε όσον αφορά το οργισμένο tweet του Grant με κάποιους να τον επικροτούν που πήρε θέση και με άλλους να τον κατακρίνουν για τα δικά του λάθη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
hugh grant  |  boris johnson  |  tweet  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση