ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Το δώρο της Κορτζιά για την γιορτή της μητέρας

Οι γιοι της, της χάρισαν τα πιο γλυκά δώρα.

Μαρία Καραμάνου

Η Μαρία Κορτζιά έλαβε έναν υπέροχο έκπληξη από τους γιούς της λίγο πριν τη γιορτή της μητέρας. Στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, μοιράστηκε μια φωτογραφία που αποτυπώνει τις πολύχρωμες ζωγραφιές που δημιούργησαν ειδικά για εκείνη ο μικρός Γιώργος και ο μικρός Σοφοκλής.

Οι ζωγραφιές αυτές περιλάμβαναν πανέμορφα λουλούδια, αντιπροσωπεύοντας την αγάπη και τη χαρά των παιδιών για τη μανούλα τους. Η ίδια, συγκινημένη από τη χαρά και την αγάπη των γιού της, πρόσθεσε στις φωτογραφίες συγκινημένες φατσούλες και καρδούλες, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη και την αγάπη της. Ήταν ένα ιδιαίτερο και συγκινητικό δώρο που αποτύπωσε την αληθινή ομορφιά της σχέσης ανάμεσα στη μητέρα και τα παιδιά της.

Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου είναι αφιερωμένη στις μητέρες, τόσο στην Κύπρο όσο και σε πολλές άλλες χώρες. Φέτος λοιπόν, η Ημέρα της Μητέρας εορτάζεται την Κυριακή, 12 Μαΐου. Είναι μια όμορφη ευκαιρία να τιμήσουμε και να αναγνωρίσουμε τη σπουδαία σημασία της μητρότητας και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και την αγάπη μας προς τις μητέρες μας.

Δείτε το στιγμιότυπο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση