ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μαύρη μίνι πλισέ φούστα, cropped πουκάμισο και sneakers
 

Το βίντεο που έκανε την Amber Heard να παραδεχτεί αλήθειες

Το βίντεο που η ίδια συναντιέται με τον James Franco το βράδυ πριν ο Johnny Depp καταθέσει αίτηση διαζυγίου

Γιώργος Γκαρακλίδης

Η πολύκροτη δίκη των Amber Heard και Johnny Depp συνεχίζεται και κάθε φορά η ένταση κορυφώνεται και ξανά από την αρχή. Ο Johnny Depp έκανε μήνυση στην Amber Heard για συκοφαντική δυσφήμιση ενώ η ίδια τον κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βία. 

Οι δικηγόρου του ηθοποιού είχαν στην κατοχή τους βίντεο στο οποίο η Amber Heard βρισκόταν σε ένα ασανσέρ με τον ηθοποιό και πρώην συνεργάτη της, James Franco ο οποίος, όπως παραδέχτηκε αργότερα η ίδια, της στάθηκε ως φίλος και την στήριζε κάτι που δεν άρεσε στον πρώην άντρα της, Johnny Depp και τον ζήλευε γιατί η ίδια είχε δεχτεί δουλειά από τον James Franco εξού και οι ισχυρισμοί του για εξωσυζυγική σχέση της ηθοποιού με τον συνεργάτη της. 

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε πως ο Depp μισούσε τον Franco ενώ κατηγορούσε τη Heard ότι διατηρούσε δεσμό μαζί του ήδη από το παρελθόν και της έκανε ζήλειες για εκείνον. Παράλληλα, ανέφερε πως ο Depp της ζητούσε να του αναφέρει συνεχώς τις σκηνές τις οποίες η ίδια μοιραζόταν με τον Franco κατηγορώντας την ότι του έκρυβε πληροφορίες. 

Δείτε το επίμαχο βίντεο πιο κάτω:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση